MA-Lighting GRANDMA3 EXTENSION lisäliukulaajennus

Tuotenumero N63323
Valmistaja MA-Lighting
Mallinumero GRANDMA3 EXTENSION
Valmistajan tuotenumero 4010504

MA2 Fader Wingin paikan uudessa GrandMA3-tuoteperheessä perinyt GrandMA3 Extension tarjoaa verrattoman mahdollisuuden kasvattaa GrandMA3 Full-Size-, Light- ja Replay Unit -ohjainmallien käyttöpintaa ja Replay Unit -ohjainmallien käyttöpintaa liukusäätimillä, ohjainpyörillä, potikoilla ja painikkeilla. ”Letterbox”-näytön ja 15 moottoriliukua painikkeineen tutussa asetelmassa sisältäviä Extension-ohjaimia voidaan liittää yksi kappale GrandMA3 Full-sizeen ja kaksi GrandMA3 Lightiin. Replay Unitin kanssa voidaan käyttää jopa kolmea Extension-yksikköä.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Valmistajan infoteksti

Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa kaikki järjestelmäkomponentit huippuluokan valo-ohjaimista mediaservereihin ja ohjausverkkotuotteista digitaalihimmentimiin

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut GrandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – GrandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Node-muuntimilla ja NPU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA- ja GrandMA2-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä GrandMA2-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, Ultra Light-konsoleista erityisiin Silent-versioihin ja kustannustehokkaista Faderwing-lisäyksiköistä onPC-softan ja Command Wingin yhdistelmiin.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana