MA-Lighting GRANDMA3 LIGHT CRV valopöytä

Tuotenumero N63322
Valmistaja MA-Lighting
Mallinumero GRANDMA3 LIGHT CRV
Valmistajan tuotenumero 4010503

Uuden sukupolven GrandMA3 Light CRV on verraton työjuhta suuren mittakaavan teatteri-, konsertti- ja show-valaisun kaikkiin ohjaustarpeisiin, perinteisistä heittimistä liikkuviin ja ledeistä videoon. GrandMA3 Light CRV antaa hallintamahdollisuudet lähes rajattomalle määrälle presettejä, cue-tilanteita, sekvenssejä ja efektejä. Uuden Intel-pohjaisen moottorin ja MA-Net3 -verkon kapasiteetti ylittää reilusti nykyvaatimukset tarjoten kasvunvaraa pitkälle tulevaisuuteen: Uusiin GrandMA3-prosessoriyksiköihin yhdistettynä reaaliaikaista ohjauskapasiteettia saadaan sessiokohtaisesti jopa neljännesmiljoonalle parametrille. Ohjainpinnassa uusinta ja edistyneintä käyttöergonomiaa edustavat mm. viisi sisäkkäistä ohjauspyörää (Dual Encoder Wheel), taustavalaistut 15 moottoriliukua, kaksi moottoroitua 100 mm A/B-liukua sekä taustaväriään käyttötarkoituksen mukaan vaihtavat äänettömät painikkeet ja potikat. Ilman kahden ison monitorin näyttöpaneelia toimitettava Light CRV-malli (Control Room Version) on suunniteltu tilanteisiin, joissa näyttämölle/lavalle halutaan esteetön näkyvyys. Pöytään sisältyy kaksi matalampaa ”Letterbox”-näyttöä sekä kaksi 9" komentonäyttöä, ja normiversion isot monitorit voidaan korvata laajennettujen liitäntöjen avulla jopa neljällä ulkoisella näytöllä. UPS-virtalähteellä varustetun, lähtötilanteessa 8192 parametria tarjoavan GrandMA3 Light CRV:n liitäntöihin kuuluvat mm. 6 DMX-tuloa ja yksi DMX-lähtö ,etherCON-liitäntää sekä 6 USB-väylää. Kaikki MA Lightingin kolmannen sukupolven ohjainversiot ovat hiljaisia ”Silent”-malleja.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Valmistajan infoteksti

Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa kaikki järjestelmäkomponentit huippuluokan valo-ohjaimista mediaservereihin ja ohjausverkkotuotteista digitaalihimmentimiin

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut GrandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – GrandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Node-muuntimilla ja NPU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA- ja GrandMA2-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä GrandMA2-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, Ultra Light-konsoleista erityisiin Silent-versioihin ja kustannustehokkaista Faderwing-lisäyksiköistä onPC-softan ja Command Wingin yhdistelmiin.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana