MA Lightingin innolla odotettu onPC Command Wing XT tarjoaa käänteentekevää joustavuutta tuomalla GrandMA3-sukupolven toiminnot, ulottuvuudet ja liitettävyyden kokonaan uuteen hintaluokkaan ja samalla uusiin käyttöympäristöihin.

Aiemmin julkaistusta Command Wing -perusohjaimesta poiketen uudessa XT-mallissa ohjelmisto ja erilliseltä tietokoneelta lainattu prosessointivoima on nyt sisällytetty laitteessa itsessään sijaitsevalle aidolle MA3-emolevylle.

Näin uutuus tarjoaa isoista GrandMA3-konsoleista tutun ohjainpinnan lisäksi kaiken tarvittavan ensi kertaa yhteen paketoituna onPC-luokassa. Command Wing XT:n kanssa ei synny lisäkustannuksia ja -vaivaa esimerkiksi ylimääräisen tietokoneen hankinnasta eikä huolta yhteensopivuudesta, päivityksistä tai prosessoritehon riittävyydestä.

Uuutuus onkin ensiluokkainen valinta esimerkiksi konserttisaleihin, monitoimitaloihin ja klubeihin, ja kiertuekäytössä se tarjoaa suuren GrandMA3-konsolin tuntuman ja toiminnot näppärässä koossa. Lisäksi Command Wing XT palvelee mittaviakin show- ja teatterituotantoja vastaansanomattomasti, ehkä lukuun ottamatta aivan maan suurimpia näyttämöitä – ja niissäkin se ottaa paikkansa suunnittelussa ja varmennuksessa. Jos Full-Size tai Light putoaisi pelistä, Command Wing XT ottaa komennon täysiverisenä GrandMA3-ympäristön varmennusratkaisuna.

Command Wing XT:n ohjainpinnassa verratonta käyttömukavuutta ja -tehokkuutta tarjoavat esimerkiksi GrandMA3-konsoleista tutut nerokkaat sisäkkäiset ”Dual Encoder Wheel” -ohjauspyörät (5 kpl), kymmenen taustavalaistua liukua (kaikki tietenkin moottoroituja), täysimittainen A/B-moottoriliukupari sekä äänettömästi toimivat painikkeet ja potikat. Laitteen takalevyyn on sijoitettu kahden DMX-lähdön lisäksi muutkin olennaiset liitännät midistä aikakoodiin. Command Wing XT toimitetaan siis ulkoista kosketusnäyttöä vaille täysin käyttövalmiina!

Kymppitonnin hintaluokkaan asettuva uutuus on lähes puolet edullisempi kuin GrandMA3-perheen huokein ohjainkonsoli GrandMA3 Compact, ja todella varteenotettava vaihtoehto kaikkiin tilanteisiin, joissa 4096 reaaliaikaisesti ohjattavaa parametria riittää. Yllättävän useinhan se riittää – ja järkevästi suunnitellen vieläkin useammin.

Command Wing XT on nyt myynnissä, toimitukset alkavat syksyllä!