Audico Holding Oy:n osti Bright Group Oy:n installaatio-, maahantuonti- ja laitemyyntiliiketoiminnot Suomessa ja Ruotsissa alkuvuodesta 2020. Suomessa toimivat yhtiöt olivat Bright Installation Oy ja Intersonic Oy. Yrityskaupan taustalla oli Audico-konsernin tavoite kasvusta Pohjoismaissa.

Suomessa Audico jakoi laitemaahantuonti-/myynti- ja asennus-/projektiliiketoiminnot eri yrityksiin, toiminnan selkeyttämisen vuoksi. Asennus- ja projektitoiminta keskitettiin Audico Systems Oy:lle ja Audicon maahantuonti- ja myyntiliiketoiminta on nyt yhdistynyt Intersonic Oy:n kanssa, muodostaen uuden vahvan laitemaahantuojan ja jälleenmyyjän.

Liiketoimintojen jako tarjoaa meille joustavan keskittyneen hallinnon, huollon ja tuen toiminnot, erottaen selkeästi jälleenmyynnin ja asennus-/projektiliiketoiminnan.

Intersonic Oy:n laitemaahantuonnista ja -myynnistä vastaa Harri Leiva, Ari Mannisen vastatessa Audico Systems Oy:lle keskittyneestä asennus- ja projektitoiminnasta.

Uusi vahvistunut Intersonic tarjoaa asiakkaille, jälleenmyyjille ja kumppaneille kattavan valikoiman tuotteita elämys- ja tapahtuma-alalle, sekä monipuolisia valo-, ääni-, video- ja AV-viestintäratkaisuja jälleenmyyjille, urakoitsijoille ja yrityksille, yhdistyneen ammattitaitoisen tiimin voimin. Intersonicin verkkosivuille on päivitetty loistavat edustukset ja omistautunut henkilökunta – käy tutustumassa!

Löydä Intersonic Oy myös somesta: