Martti Laakso, huollon koordinaattori, aloitti alkuvuodesta Audico Systemsillä.

Martti toimii ylläpidon ja huollon asiakaspalvelussa ja teknisessä tuessa. Hän myös vastaa huoltokutsujen ja -tilausten kirjaamisesta huollon tikettijärjestelmään. Osana Martin työtä on nopea kommunikointi asiakkaiden ja eri sidosryhmien välillä.  Martin esihenkilö on Mika Pohja.

Martilla on laaja työkokemus AV-, -ICT- ja esitystekniikan teknisestä tuesta ja palveluiden toteutuksesta.
Martilla on media-assistentin koulutus ja lähes valmis datanomin koulutus.

Martin kiinnostus audiovisuaaliseen alaan heräsi varhain, ja bänditeknikkona toimiminen vei opiskelemaan Heltech AV:ssa. Työharjoittelu Hurjaruuthilla vahvisti Martin suunnan olevan oikea ja kiinnostavat työt tapahtuma-alalla veivät pois koulun penkiltä. Hetkellinen alanvaihto mikromekaniikan ja IT-tuen parissa eivät kuitenkaan tuntuneet omalta alalta, vaan AV-ala veti kuitenkin puoleensa. Martti sai opintonsa päätökseen tammikuussa 2022.

Marttia kiinnostaa erityisesti uusien järjestelmien opettelu erilaisten kurssien kautta. Aktiivinen kouluttautuminen tuo lisää osaamista, joka auttaa ratkaisemaan asiakkaiden haasteita.

Toukokuun aikana Martti osallistuu useaan koulutukseen: Q-SYS L2 koulutukseen, Barcon laitekoulutukseen sekä GrandMA3- huoltokoulutukseen. Opittujen taitojen ja järjestelmien käyttö on todella tärkeä osa Martin työtehtäviä.

Martti kuvaa ajatuksiaan tulevaisuudesta seuraavasti: ”Haluan olla mukana kehittämässä sisäisiä tietokantojamme paremmaksi. Ihan vain ettei tarvitse jatkuvasti olla keskeyttämässä kollegojen työpäiviä samoilla kysymyksillä uudestaan ja uudestaan.”

Martti harrastaa World of Warcraftin pelaamista sekä kavereiden kanssa Magic the Gatheringin pelailua. Hän harrastaa myös aktiivisesti liikuntaa yläköysikiipeilyä, boulderointia, retkeilyä ja tapahtumien järjestämistä. Martti lisää harrastuksistaan vielä: ”Ehkä vielä joskus palaan myös lumilautailun ja kamppailulajien pariin.”

 

Kiva kun tulit taloon Martti!

 

Kuva: Tuomas Puikkonen