Milos valmistaa laajalti erilaisia näyttämötekniikkatuotteita ja rakenteellisia ratkaisuja. Vuonna 1994 perustettu Milos on yksi suurimmista trussivalmistajista Euroopassa. Yrityksen tuotesarjan jatkuva parantaminen ja kehittäminen sekä asiakaspalveluun voimakkaasti keskittyminen ovat auttaneet Milosta kasvamaan nopeasti. Tuotantoa on muun muassa Tšekeissä, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Amerikassa. Miloksen oma tekninen suunnittelu yhdistettynä tuotekehitykseen mahdollistaa ratkaisuiden nopean kehityksen sekä tarvittaessa custom -tuotteiden valmistamisen.

Miloksen tärkeimpiin päätuotteisiin kuuluvat trussit, kuten esimerkiksi alumiinitrussit, mutta Milos valmistaa myös esiintymislavaelementtejä sekä muun muassa ketjunostimia. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Milos-tuotteet ovat luotettava valinta niin teattereihin, konserttitaloihin kuin ulkoilmatapahtumiin.

Milos on osa Area Four Industries -konsernia. Konserni perustettiin vuonna 2012, kun TOMCAT-, James Thomas Engineering- ja LITEC-tuotemerkit yhdessä Miloksen kanssa fuusioituivat. Area Four Industries on nyt maailman suurin alumiinitrussi- ja lavastusvalmistaja, jolla on jakelukonttorit Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Amerikassa.

 

Milos. Works better.