NEC PA653UL WUXGA 6500AL LCD +NP41ZL dataprojektori OUTLET

Tuotenumero N64026_OUTLET
Valmistaja NEC
Mallinumero PA653UL WUXGA 6500AL LCD +NP41ZL
Valmistajan tuotenumero 40001148_OUTLET

NEC PA653UL – 3LCD projektorissa LCD-tekniikan loistava värikirkkaus liitetään laservalonlähteeseen, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Täysin suljetussa optisessa moottorissa suodatinta ei tarvita ollenkaan, jolloin LCD-paneelit eivät kerää pölyä ja voit nauttia loistavasta värin kirkkaudesta. PA-sarjan laserprojektori tarjoaa uskomattoman kuvanlaadun, vaikuttavat visualisointiominaisuudet ja kustannustehokkaat asennusmahdollisuudet. Projektori on suunniteltu pääasiassa yritysten ja oppimisympäristöjen vaativaan käyttöön kokous- ja konferenssitiloissa sekä luentosaleissa.

6500 ANSI lumenia, WUXGA (1920 x 1200), 16:10, HD 1080p, 3D yhteensopiva, LAN. Mukana NP41ZL-vakiolinssi.

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Japanissa päämajaansa pitävä NEC on saavuttanut vankan jalansijan kaikkialla, missä arvostetaan ammattikäyttöön suunniteltuja luotettavia, laadukkaita ja pitkäikäisiä näyttöjä. NEC:in näyttöratkaisujen vahvuuksiin kuuluu huomattavan vähäinen vika-alttius, jonka myötä kyseessä onkin mitä varmin valinta kriittisiin asennuskohteisiin. Näyttöjä on tarjolla monipuolinen kirjo yleisistä erityisiin käyttötarkoituksiin – kokoushuoneista julkisiin tiloihin ja lääkäriasemilta lentokentille, joten kunkin asiakkaan tarpeet täyttävä, mittojen mukaan toteutettu näyttöratkaisu on helposti käden ulottuvilla. Näyttöjen lisäksi Audicon edustuksessa ovat NEC:in laadukkaat videoprojektorit.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi