Urheiluravintola Holiday Club Caribiassa

Nykyisin ravintoloita löytyy ympäri maailmaa. Suomessakin ravintoloita on nyt Turun jälkeen kahdeksan. O’Learysin maapäälliköllä Marcus Holmqvistillä on ollut vahva visio ravintoloiden laadukkaasta AV-tekniikasta, Menestyksen syy piilee O’Leary’s-ravintolan vuosien mittaan kehittyneessä konseptissa, jossa tiimille omistautuneet työntekijät ovat tasaisesti osallistuneet koko toiminnan kehittämiseen. ”Olemme valinneet Audicon kumppaniksemme sen laadukkaan suunnittelutyön ja asennuksen jälkeisen tuen vuoksi,” Marcus kertoo.

Penkkiurheilijan unelma

Urheilun seuraamiseen on jokaisessa ravintolassa panostettu; isoilta näytöiltä on mahdollista seurata monia eri lähetyksiä samanaikaisesti. Ravintoloilla on tarjolla maailmanlaajuisesti kattava urheiluvalikoima eri lähteistä, mikä takaa, että toivottu tapahtuma löytyy aina.

Caribian O’Learys-ravintolaan on valittu hyväksi havaitut, rankempaan 24/7 käyttöön suunnitellut Samsung Professional -ammattitason näytöt. Tässä Suomen näyttömäärältään suurimmassa ravintolassa näyttöjä on 47 kappaletta jaettuna kahdeksaan alueeseen. Koko järjestelmä tukee teräväpiirtoa.

Kuvansiirrossa on nyt ensimmäistä kertaa käytetty AMX:n IP-pohjaista SVSI-järjestelmää. Järjestelmä on ensimmäinen Suomessa. Järjestelmässä on 9 eri kuvalähdettä ja 40 vastaanotinta. SVSI:n järjestelmässä standardit tietoliikennekytkimet korvaavat perinteiset kuva- ja äänimatriisit. Tämä tarkoittaa täysin uutta lähestymistapaa kuvan jakelutekniikkaan. Järjestelmää voi edullisesti ja helposti laajentaa ilman matriisien vaihtamistarvetta järjestelmän kasvaessa.

Näyttö- ja äänijärjestelmää ohjataan AMX-ohjauslogiikalla. Henkilökunta pystyy ohjamaan AMX:n kosketusnäytöiltä eri kanavia eri alueille tai tarpeen mukaan yksittäisille näytöille.

Audicon kokenut projektinhoitaja Harri Heinilä on ollut kaikissa O’Learys-projekteissa mukana, nyt ensimmäistä kertaa käytössä on AMX:N SVSI-järjestelmä.

“Jo kymmenen vuotta sitten puhuttiin AV:n siirrosta tietoliikenneverkkoihin. Nyt siihen ollaan oikeasti päästy. Tämä on tulevaisuuden tekniikkaa ja todella hyvä ratkaisu”, Harri kertoo.

SVSI-tekniikka tuo mukana sen, että emme enää ole riippuvaisia matriisien rajoituksista. Nyt pystymme helposti ja kustannustehokkaasti luomaan ja laajentamaan järjestelmiä”, tiivistää Audicon myyntipäällikkö Olli Karisalmi.

“Nyt uusin teknologia on teknisiä AV-ratkaisuja arvostavan asiakkaamme käytössä.”

Kuvat: O'Learys Trademark AB