Audico Systemsin johtoryhmän uudet Santtu Sipälä, Olli Karisalmi ja Janne Sivonen Uudet johtoryhmäläiset Janne Sivonen ja Olli Karisalmi heti tositoimissa uuden CTO Santtu Sipilän johdolla.

 

Santtu Sipilä on nimitetty Audico Systems Oy:n Teknologiajohtajaksi (CTO). Hänen vastuullaan ovat yhtiön tuotteet ja ohjelmistot, sekä niiden kehitystyö. Lisäksi Santtu vastaa yrityksen riskienhallinnasta ja resursoinnista. Uudessa roolissaan hän tulee myös toimimaan uusien palvelupäälliköiden esihenkilönä.

Janne Sivonen on nimitetty Audico Systems Oy:n uudeksi Teknologia ja Ohjelmisto-osaston osastopäälliköksi. Jannen vastuulla on yhtiön teknologia-, järjestelmäsuunnittelu- ja ohjelmistopalvelut.

Olli Karisalmi on nimitetty Audico Systems Oy:n myyntitiimin osastopäälliköksi. Olli vastaa yhtiön myynnistä ja myyntiosaston johtamisesta.

Henkilöstömuutosten lisäksi Audico Systems perustaa yrityksen palvelu- ja asennusliiketoiminnan tueksi uuden teknisen tukipalvelun, joka tarjoaa asiakkaillemme nopeaa ja ketterää pro-tason palvelua. Uusien teknisten asiantuntijoiden rekrytointi tehtävään suoritetaan viipymättä.

Myös yrityksen toimitusketjua vahvistetaan perustamalla uusi osasto, joka hallinnoi jatkossa Audico Systems Oy:n ostoja, logistiikkaa ja varastointia. Uuden osaston myötä yrityksen palvelutaso paranee sujuvamman toimitusketjun hallinnan myötä. Uusi osastopäällikkö johtamaan tätä osastoa tullaan rekrytoimaan viipymättä. Toistaiseksi osastoa johtaa Ulla Tapanainen.

Audico Systems Oy johtoryhmä 1.2.2022 alkaen:

Harri Leiva, Santtu Sipilä, Ulla Tapanainen, Olli Karisalmi, Mika Pohja, Marko Hyvärinen, Janne Sivonen ja Lasse Bastman.