Palvelut

Audico palveluksessanne

Audico on Pohjoismaissa toimiva 30-vuotias suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita audiovisuaalisia ratkaisuja ja palveluja yritysten ja yhteisöjen toiminnan tueksi. Audicon toiminnan peruspilareita ovat laatu, innovatiivisuus ja ammattitaito.

Korkeatasoisella suunnittelulla ja henkilökohtaisella palvelulla Audico haluaa ylittää asiakkaidensa odotukset. Audicon tavoitteena on aina löytää asiakkaiden toiveita ja tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu ja olla asiakkaan pitkäaikainen, luotettava kumppani suunnitteluvaiheesta, toiminnan tukeen ja ylläpitoon.

Vahva eri teknologioiden hallinta, pitkä kokemus, monipuoliset laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen palvelu ovat Audicon valtteja audiovisuaalisten ratkaisujen toimittajana.

 

LAATU EDELLÄ

Tiedon esittämisen ja käytön helppous ovat tärkeitä jokaisessa tilassa, jossa ihmiset kokoontuvat neuvottelemaan, tekemään päätöksiä, oppimaan ja inspiroitumaan. Asiakkaamme vaativat tiloihinsa laadukkaita, vaikuttavia, helppokäyttöisiä ja viestintätarpeidensa mukaisia audiovisuaalisia päivittäin toimivia työkaluja.

Audico on perusteellinen tuotteiden ja yhteistyökumppaneiden valinnassa ja edustaa ainoastaan valmistajia, jotka ovat kehityksen kärjessä.

Laadukas suunnittelu, ammattitaitoinen asennus, toiminnan tuki, hallittu ylläpito ja toimiva huolto takaavat toimivat välineet ja järjestelmät.

 

INNOVATIIVISUUS AINA MUKANA

Audiovisuaaliset järjestelmät helpottavat elämäämme ja luovat meille elämyksiä. Toimiva järjestelmä on usein ehdoton edellytys toiminnalle tai onnistuneelle tapahtumalle. Hyvä järjestelmä on luotettava, joustava ja helppo käyttää.

Audico ymmärtää audiovisuaalisten järjestelmien tekniset ja taiteelliset mahdollisuudet sekä vaatimustason, joka niiden toiminnalle asetetaan, niin kriittisessä toimintaympäristössä kuin elämyksien tuotannossa.

Tavoitteemme on aina löytää paras ratkaisu.

 

AMMATTITAITO KAIKEN PERUSTANA

Osaava henkilökunta on yrityksemme kantava voima, jossa jokaisen työntekijän panos on osa vahvaa organisaatiota.

Audico panostaa sekä oman henkilöstön että asiakkaiden koulutukseen ja kehitykseen, jota audiovisuaalisen alan jatkuvasti kehittyvän teknologian ymmärrys ja omaksuminen vaativat.

Vuosikymmenien kokemuksella, sitoutuneella ja asiakaslähtöisellä lähestymisellä Audico on kasvanut alan kattavaksi palveluyritykseksi.