Panasonic 42" plasmanäyttö OUTLET

Tuotenumero N55088_OUTLET
Valmistaja Panasonic
Mallinumero 42"
Valmistajan tuotenumero TH-42PH9EK_OUTLET

42" plasmanäyttö, 1 x VGA Mitat: 1020mm x 610mm x 89mm

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Outotecin pääkonttorin Showroom

Outotecin pääkonttorin Showroom

Kaikissa maanosissa toimiva Outotec kehittää teknologisia ratkaisuja luonnonvarojen hyödyntämiseen, mineraalien jalostukseen ja metallien tuotantoon. Audico toimitti Outotecin uuden pääkonttorin kakkosvaiheen kaikki av-ratkaisut upeaa Showroomia myöten.

Lue lisää »

Valkeakosken Tietotien lukio

Valkeakosken Tietotien lukio

Konseptina koko Valkeakoski Campus on houkutteleva, kansainvälinen, yksilön ja elinkeinoelämän tarpeisiin vastaava oppimis-, koulutus-, tutkimus- ja yritysympäristö. Kampusalueella sijaitsee koulujen lisäksi runsaasti yrityksille suunniteltuja toimitiloja ja palveluja.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Maailman suurimpiin elektroniikkavalmistajiin kuuluva Panasonic viettää pian satavuotisjuhliaan, sillä Matsushita Electric Industrial -nimellä aloittanut yritys perustettiin Japanissa vuonna 1918. Audico edustaa Panasonicin ammattisektorin projektoreita ja kääntöpääkameroita. Panasonicin projektorit painivat mestaruussarjassa niin kuvan laadun, kirkkauden kuin tarkkuudenkin suhteen. Projektorien valonlähteenä on tarjolla sekä laseria että perinteisempää lamppua, ja valmistajan linssivalikoima tarjoaa verrattoman kirjon vaihtoehtoja, jotta kriittisimpäänkin asennuskohteeseen saadaan juuri oikean kokoinen kuva oikealta etäisyydeltä. Laajan laite- ja linssivalikoiman avulla löytyy räätälöity ratkaisu yhtä lailla suurien salien laajojen projisointipintojen täyttämiseen kuin videokuvan tuottamiseen tarkasti rajatulle, suppealle alueelle. Panasonicin projektorit soveltuvatkin erinomaisesti muun muassa kokous-, koulutus- ja neuvottelutiloihin, auditorioihin ja museoihin. Panasonicin kattoon upotettavat, kauko-ohjattavat kääntöpääkamerat ovat varma valinta paitsi valvontatarkoituksiin myös esimerkiksi koulutuskäyttöön isoissa tiloissa, kun halutaan kuvata esiintyjää videoseinälle varmasti, tehokkaasti ja huomaamattomasti.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi