Pharos DMX/RDM SPLITTER DMX splitteri

Tuotenumero N64157
Valmistaja Pharos
Mallinumero DMX/RDM SPLITTER
Valmistajan tuotenumero RDM

Pharos RDM (Remote Device Management) on DIN-kiskoon asennetta DMX-jakovahvistin. Laite tukee RDM-ominaisuuksia. - 1 portti DMX sisään

- 1 portti DMX thru ulostulo

- 4 porttia DMX ulostuloja valaisimille

- Asennetaan DIN-kiskoon

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti

Kaupunkimiljöössä näkyvän, perinteikkään sekä monumentaalisen rakennuksen täysi remontoiminen on myös suuri satsaus brändiviestiin, jonka uudistuminen todennetaan kaupunkikuvassa säväyttävällä ulko-valaistuksella.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Pharos on dynaaminen valo-ohjaus ratkaisu pienestä sisävalaistusasennuksesta aina koko kaupungin kattavaan julkisivuvalaistukseen, on kyse sitten valkoisesta tai värisekoituksella varustetusta valaistuksesta. Helppokäyttöinen ja käyttötarkoitukseen sopeutuva tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä joustavuutta valon ohjaukseen.

Pharosta käytetään maailmanlaajuisesti tunnetuissa kohteissa. Pharos -ohjausjärjestelmä ohjaa valaistusta ympäri vuorokauden maailmaanlaajuisesti huvipuistoissa, valotaideteoksissa, ostoskeskuksissa, kirkoissa, museoissa, lentokentillä ja paljon muissa erilaisissa kohteissa. Muutamia esimerkkejä kohteista on muun muassa London Eye Lontoossa, Versailles Gardens Pariisissa, Madison Square Gardens ja Rockefeller Centre New Yorkissa.

Pharos yhdistää ohjelmiston ja laitteet. Pharos on skaalautuva järjestelmä, jonka lähtökohtana suorituskyky ja luotettavuus. Luotettavuudesta kertoo myös valmistajan myöntämä 5 vuoden takuu. Ohjelmointi tapahtuu ilmaisella Pharos Designer 2 -ohjelmalla.

Pharos on valaisinvalmistajista riippumaton valo-ohjaukseen erikoistunut yritys. Pharoksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa, jossa myös kaikki Pharoksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavuus ja maailmanlaajuinen tekninen tuki on tehnyt Pharoksesta yhden arvostetuimmista valo-ohjain valmistajista. Pharos on osa Carallon groupia, joka kehittää ohjausratkaisuja usealle laitevalmistajalle.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen