TEHOKKUUTTA VALVONTAAN

Valvomoratkaisut edellyttävät vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa. Laadukkaat pitkän elinkaaren tuotteet, suunnittelu, toteutus ja ylläpito – kaikki toimintakriittisiin tiloihin Audicosta.

Lue lisää

UUDET VÄLINEET OPETUKSEEN

Innovatiivisen ja interaktiivisen oppimisympäristön ratkaisut. Opiskelua ja opetusta tukevat ja monipuolistavat modernit esityslaitteet kaiken kokoisiin tiloihin luokkahuoneista auditorioihin.

Lue lisää

VALOSSA ON VOIMAA

Valolla korostetaan ja häivytetään, ohjataan katsetta ja käyttäytymistä sekä luodaan tunnelmaa ja kerrotaan tarinaa. Audico tarjoaa kaikki tuotteet valaistukseen ja ohjaukseen liiketiloissa, studioissa ja esitystiloissa.

Lue lisää

TURVAA ÄÄNENTOISTOLLA

Äänentoistoa on kaikkialla vaikka sitä ei kuule. Niin on tarkoituskin ­­- kunnes luotettava järjestelmä takaa hallitun viestinnän hätätilanteessa.

Lue lisää

 

AUDIOVISUUALISTA TUNNELMAA

Tapahtumissa ja tiloissa elämyksien avaimina ovat äänentoisto, valaistus ja visuaaliset elementit. Audico tarjoaa kattavasti kaikki tuotteet elämystuotantoon.

Lue lisää

RATKAISUT YHTEISTYÖHÖN

Teknologia mahdollistaa kokoontumisen ja kommunikoinnin missä tahansa. Audico tarjoaa monipuolisia integroituja viestintätyökaluja ja tehokkaita esitysteknisiä ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen käyttöön.

Lue lisää

TEHOA KOKOUKSIIN

Toimivat, luotettavat ja yksilöidyt ratkaisut auditorioihin, juhlasaleihin, kokous- ja kongressitiloihin, valtuustoihin ja oikeussaleihin. Esitystekniikka ja kokousjärjestelmät moninaisiin käyttöympäristöihin.

Lue lisää

YLLÄPITÄEN TOIMIVUUTTA

Kaikki tekniset järjestelmät tarvitsevat toimivuuden varmistamiseksi säännöllistä ylläpitoa, päivitystä ja huoltoa. Audicon huolto- ja ylläpitopalvelut vapauttavat asiakkaan kaikista AV-huolista.

Lue lisää

PUHEÄÄNET PEITTOON

Avokonttoreissa, odotustiloissa ja palvelupisteissä tarvitaan peittoääntä poistamaan puheäänen häiriöt ja varjelemaan yksityisyyttä. Audico tarjoaa huoneakustiikan viimeisimmät tehokkaat ja kattavat ratkaisut.

Lue lisää

ELÄMYKSIÄ LIIKETILAAN

Viestintään käytetään ääntä, valoa ja kuvaa. Samat elementit toimivat elämysten luomiseen. Asiakastiloissa näiden merkitys korostuu ja Audico opastaa hyödyntämään elementtejä tehokkaasti ja yksilöllisesti.

Lue lisää

SELKEÄÄ SELOSTUSTA

Akustisesti haastavat tilat asettavat omat vaatimuksensa äänentoistolle. Audicon äänentoiston ammattilaiset ratkaisevat ongelmat.

Lue lisää

Ratkaisut

Audiovisuaaliset järjestelmät helpottavat elämäämme työssä ja luovat meille elämyksiä. Toimiva järjestelmä on usein ehdoton edellytys toiminnalle tai onnistuneelle tapahtumalle. Hyvä järjestelmä on luotettava, joustava ja helppo käyttää.

Vahva eri teknologioiden hallinta, pitkä kokemus, monipuoliset laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen palvelu ovat Audicon valtteja AV-järjestelmätoimittajana. Laadukkaaseen suunnitteluun perustuvien, mittatilaustyönä tehtyjen ratkaisujen avulla Audico pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Audico toimittaa AV-laitteita ja -järjestelmiä vastaamaan tarpeita. Ohjaus, esitys- ja elämystekniset laitteet, äänentoisto sekä liitynnät kommunikointi-, valaistus- ja taloteknisiin järjestelmiin muodostavat usein yhtenäisen kokonaisuuden.

Järjestelmät suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa huomioiden käyttöliittymien erityispiirteet ja tietoturvallisuuden.

Audicon palvelu kattaa kaiken ideoinnista ylläpitoon.

 

Toteutuskohteet:

 • Auditoriot ja koulutustilat
 • Neuvotteluhuoneet
 • Hotellit ja ravintolat
 • Kauppakeskukset ja liiketilat
 • Teatterit ja monitoimisalit
 • Viihdetilat ja elokuvateatterit
 • Urheilutilat ja stadionit
 • Kirkot ja kokoontumistilat
 • Koulut ja yliopistot
 • Valvomot
 • Valtuusto- ja kokoustilat
 • Risteilyalukset