Audico Technology Oy

Audico Technology Oy on suomalainen yritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus ääniteknologiasta, alkaen keskusradiojärjestelmien valmistuksesta 50-luvulla. Vuosien aikana Audico on kehittänyt, valmistanut ja toteuttanut tuhansia äänentoistojärjestelmiä erilaisiin julkisiin tiloihin, yksilölliset vaatimukset täyttäen.

Tänään olemme markkinajohtaja äänievakuointi-, kuulutus- ja äänentoistojärjestelmien valmistajana Suomessa.

Audicon innovatiivinen tuoteportfolio sisältää sertifioidut äänievakuointijärjestelmät, laivateollisuuden hälytys- ja kuulutusjärjestelmät ja tämän lisäksi ketteränä teknologiayhtiönä olemme kehittäneet käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitävät informaatiojärjestelmät sekä konferenssi-, äänestys- ja puheentallennusjärjestelmät.

Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme luotettava ja innovatiivinen ratkaisutoimittaja.

Kesällä 2018 Audico Holding Oy päätti yhtiöittää Audicon oman teknologian liiketoiminnan ja tuotekehityksen erilliseen yhtiöön Audico Technology Oy:hyn.

 

Keskusvalmistus

Avec G2 System-keskukset ovat valmiiksi mietittyjä äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmäkeskuksia. Ne sopivat sellaisenaan kouluihin, terveyskeskuksiin, marketteihin, teollisuuteen ja moniin muihin kohteisiin. System-keskuksissa yhdistyvät sekä viihde- että kuulutuskäyttöominaisuudet ja äänievakuointistandardien vaatimukset. System-keskus on optimaalinen taustamusiikki-, kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä kaikkiin julkisiin rakennuksiin.

Avec G2 System-keskukset toimitetaan käyttövalmiina, sisältäen käyttöohjeet ja tarvittavat asennusohjeet äänentoistoverkoston kytkemiseksi keskuksen liitoskoteloon. Järjestelmän yksityiskohtainen toiminta määritetään Avec -konfigurointiohjelman avulla. Konfiguroinnissa määrittellään mm. kuulutusalueet, ohjelmaryhmät, ajastetut toiminnot sekä erilaiset viestit.

Avec G2 System-vakiokeskuksia on kolme. Keskusyksiköiden määrä määrittelee järjestelmän laajuuden, 1-24 linjaa. Esim. System 1 keskuksessa, 9U -korkeassa 19” -laitekaapissa on 8-kanavainen ADA 8×8 tehovahvistin 8 x 120W/100V lähdöin, DSP-prosessorit, ALT linjamuuntajayksikkö sekä radio/CD-soitin ohjelmalähteenä.   Keskukseen liittyy kiinteästi pieni liitoskotelo. Kotelo kiinnitetään seinään, sen sisään kytketään kaiutin– ja muut kiinteät äänentoistokaapelit. System 1 -järjestelmään voidaan kytkeä jopa 380 kaiutinta 2,5W/100V teholle.

 

LST Production Oy

LST Production Oy on Audicon ja LST Groupin 2012 perustama yritys, johon siirtyivät molempien omistajien teollinen valmistus- ja kokoonpanotoiminta. Yhtiön toimialana on metallituotteiden, sähkö- ja teleteknisten tuotteiden alihankinta, sopimusvalmistus ja kokoonpano. Yhtiön toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmän mukaan.

LST Production Oy toimii LST Groupin toimitalossa Rautatehtaankadulla Turussa.

 

Sertifikaatit

Äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmän keskeinen tehtävä on välittää informaatiota – toisinaan myös äärimmäisissä olosuhteissa. Sireenit ja palokellot eivät selkeästi kerro mistä hädästä on kyse, jolloin puhuttu viesti opastaa ihmisiä paremmin, erityisesti vieraissa tiloissa.

EU-alueella järjestelmän ominaisuudet on määritelty yleisessä EN 60849- sekä EN 54-16 standardissa, joka määrittelee vaatimukset, testimenetelmät sekä suorituskykyvaatimukset palo-ilmoitinjärjestelmään kytketyille ilmaisu- ja hälytysjärjestelmissä käytettäville laitteistoille.

Audico Avec G2 järjestelmä on sertifioitu ja täyttää EN 54-16, EN 54-4 ja EN 60849 standardit. Avecilla voimme toteuttaa vaatimusten mukaisen järjestelmän suuriinkin kohteisiin. Standardi asettaa valmistajan lisäksi vaatimuksia myös muille projektiin osallistuville. Neuvomme sähkösuunnittelijoita, urakoitsijoita ja käyttäjiä täyttämään heille asetetut vaatimukset, jotta kokonaistoteutuskin olisi standardin mukainen.

Viimeisimpänä AVEC G2 -järjestelmä on tyyppihyväksytty laivateollisuuden vaatimusten mukaisesti (DNV).

 

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Audico Technology Oy kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia äänievakuointi- ja informaatiojärjestelmätuotteita ja niihin liittyviä palveluita, joiden laatutaso on markkinoiden odotusten mukainen. Pyrimme ratkaisemaan asiakkaan tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ja huomioimaan myös ympäristöasiat.

Jokainen työntekijämme on vastuussa työnsä tuloksista ja laadusta yhdessä kollegojensa kanssa. Takaamme hyvät ja oikeudenmukaiset työolosuhteet kaikille työntekijöillemme.

Olemme sitoutuneet täyttämään lakien ja muiden vaatimusten meille asettamat velvoitteet.

Olemme sitoutuneet ympäristönsuojeluun kaikessa toiminnassamme. Tukeaksemme ympäristön kestävää kehitystä ja hyvinvointia toimintamme lähtökohtana on tuotteiden elinkaaren ja energiatehokkuuden optimointi.

 

Audico Technology Oy yhteystiedot

 

 

Audico Technology panostaa laadunhallintaan ja ympäristönsuojeluun

Audico Technology panostaa laadunhallintaan ja ympäristönsuojeluun

Audico Technology Oy:lle on myönnetty 30.9.2019 DNV-GL:N toimesta ISO 9001:2015 (laadunhallintastandardi) ja ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmästandardi) -sertifikaatit.

Audico Technology Oy on perustettu

Audico Technology Oy on perustettu

Audico Technology Oy:n tavoitteena on kehittää ja valmistaa johtavia sertifioituja äänentoisto-, äänievakuointi- ja informaatiojärjestelmiä. Uusi yhtiö voi keskittyä uusien innovaatioiden löytämiseen ja kaikkiin niihin toimiin, jotka vaikuttavat toiminnan vakaaseen kasvuun.