AAE 801B on Audico AVEC ja AVEC G2 järjestelmään liitettävä, joutsenkaulamikrofonilla varustettu kuulutuskoje, jolla voi tehdä kuulutuksen yhdelle ohjelmallisesti vapaasti määritellylle kuulutusalueelle. Ihanteellinen käyttökohde kojeelle on tilanne, jossa kuulutuksen tekijöitä on useita ja he vaihtuvat useasti, esim. infotiskit. Kojeessa on vain yksi painike, jonka avulla kuulutus aktivoidaan ja lopetetaan. Painikkeen toiminnaksi voidaan valita joko PTT (kuulutus aktiivinen, kun painike alhaalla), tai TOGGLE (painikkeen painallus käynnistää, toinen painallus päättää kuulutuksen). Kytkimen ympärillä on 4 kpl merkkivaloja, joiden avulla kojeen ja toiminnan tila indikoidaan.

Kojeessa on myös liitin kaiuttimen mykistystoiminnolle tapauksissa, jossa kojeen välittömässä läheisyydessä on kaiuttimia, jotka tulee vaimentaa kuulutuksen ajaksi akustisen kierron estämiseksi. Koje voidaan sijoittaa pöydän päälle, tai upottaa pöytälevyyn. Lisäksi koje voidaan kiinnittää seinälle tai seinäkoteloon lisävarusteena toimitettavien seinäkiinnikkeiden avulla.

Kojeet liitetään järjestelmän Main- tai Spare-väylään, tai vaihtoehtoisesti kärkiohjattuna kuulutusohjauksena aktivoituvaan audiotuloon. Maksimi kojeiden määrä väylässä on 15 kpl, sen sijaan kärkiohjattujen kojeiden määrälle järjestelmässä ei ole rajoituksia.

 

Tekniset ominaisuudet

Audico tyyppi                         AAE 801B Audico AVEC Paging and Control Console

Audico koodi                           N62299

EAN-koodi                               6430029191443

Mikrofoni                                 Elektreetti, suuntakuvio hertta

Joutsenkaula                          220 mm

Taajuusvaste -3dB                 200-17 000 Hz (HPF), 50-17 000 Hz

Käyttöjännite                         24VDC audio, 12VDC digital, syöttö väylästä. Erikoistapauksessa paikallisvirtalähde 12V/0,5A

Liitännät:                                 RJ-45 Main Bus / RJ-45 Spare Bus / 3-nap irrotettava ruuviliitin max. 0,75 mm² Ø

Toimintalämpötila                -15…55 ⁰C

Kosteus                                     20%...90% ei kondensoituva

Paino                                         0,47 kg

Pakkauksen koko                   0,41 x 0,16 x 0,18 m

Pakkauksen tilavuus             0,0012 m³

 

Audico_AAE801B_tuotelehti