Message Manager

Audico Avec Message Manager on äänentoistojärjestelmään liitettävä sovellus, joka toistaa automaattisesti ääniviestejä ja tiedotteita määrättyinä aikoina.

Message Manager on täydellinen järjestelmä mm. myymälöihin ja kouluihin. Ohjelmisto mahdollistaa säännölliset kaupalliset viestit, yleistiedotteet ja välituntisoitot.

Sovellus toistaa tietokoneella olevia .wav äänitiedostoja määrättyinä aikoina tietokoneen omaa äänikorttia käyttäen. Tietokone liitetään äänentoistojärjestelmään. Audico Avec äänentoistojärjestelmään liittettynä viestit toistetaan kuulutuksina valituille alueille mykistäen taustamusiikin.

Sovelluksen käyttöön tarvitset vain tavallisen Windowstietokoneen, jossa on vapaa audiolähtö. Ohjelman lisenssi on konekohtainen. Sovellusta voit kokeilla 15 päivää ilmaiseksi. Ohjelmisto on saatavilla kahtena eri versiona. Molemmat paketit sisältävät helposti asennatttavan ohjelmisto-CD:n, selkeät käyttöohjeet sekä lisenssisopimuksen.

 
A-paketti
Mihin tahansa äänentoistojärjestelmän vahvistimeen liitettävä sovellus. Meiltä saat myös tilattua tarvittavat johdot järjestelmään.

N19158: Avec Message Manager PC-sovellus + lisenssi yhdelle kojeelle

 

B-paketti
Audico Avec äänentoistojärjestelmän liitäntäpaketti, joka sisältää sovelluksen lisäksi tarvittavan audioliitosjohdon ja USB-erikoisliitosjohdon.

N19161: Avec Message Manager PC-sovellus + lisenssi yhdelle kojeelle

 

Audico_MessageManager_tuotelehti