Elämysteollisuuden kumppani

Audicolla on erittäin pitkä historia elämystekniikan tarjoana. Audicon tuotevalikoima kattaa kaikki elämysten audiovisuaaliset tarpeet. Audico ymmärtää elämysten tuottamiseen tarvittavien järjestelmien ja laitteiden ominaisuudet sekä vaatimustason, joka niiden toiminnalle asetetaan. Näyttävyys, helppokäyttöisyys, eri järjestelmien synkronointi ja luotettavuus ovat avainelementtejä, kun Audico vastaa erikokoisten teattereiden, konserttisalien, klubien, auditorioiden, urheilutilojen ja stadioneiden tarpeisiin. Oleellista on tarjota suunnittelijoille ja tekniselle henkilökunnalle parhaimmat mahdolliset työkalut.

Äänentoisto

Audicolla on vankka osaaminen teatteri- ja konserttisaliäänentoiston suunnittelussa ja toteutuksessa. Audico on palvellut vuosien varrella niin pienten harrastajateattereiden kuin suurten teatteritalojen ja konserttiareenoiden äänentoistokumppanina.

Valaistus ja valon ohjaus

Esitys- ja konserttivalaistuksen tehtävänä on välittää elämyksiä katsojalle ja tukea taiteellista työtä. Tämän tuottamiseen tarvitaan erilaisia välineitä perinteisistä valonheittimistä aina vaikuttaviin valoefekteihin.

Valon käyttöön tarvitaan salin koosta tai käyttökapasiteetista riippumatta luotettava järjestelmä ohjaukseen. Audico tarjoaa monia eri vaihtoehtoja pienistä koulunäyttämöiden ohjaimista suurten konserttisalien ohjaimiin.

Näyttämömekaniikka

Audicon valikoimaan kuuluu mekaniikkatuotteet nostimista valoansaksiin ja näyttämöverhoihin. Meiltä saat trussirakenteet sekä erilaiset ripustustarvikkeet, kuten koukut ja kourat sekä teipit, matot, näyttämökankaat. Audico tarjoaa myös monipuoliset efektilaitteet savukoneista saippuakuplakoneisiin.