Ääntä kaikkiin tarpeisiin

Jokaisella tilalla on oma erityisluonteensa, joka asettaa vaatimukset äänentoistolle. Audico on erikoistunut äänentoiston kokonaisratkaisuihin. Audico toimittaa erilaisia, käyttäjälähtöisiä, kokonaisvaltaisia äänijärjestelmiä kouluista teattereihin ja varastoista lentokentille. Audico edustaa kattavasti laadukkaita valmistajia. Valikoimasta löytyy kaikki kaiuttimista kaapeleihin, äänipöydistä mikrofoneihin. Audico tarjoaa myös kattavat äänievakuointituotteet, muun muassa oman tuotekehityksen suunnitteleman Audico Avec -sarjan myötä.

Sali- ja esitysäänentoisto

Audicon salijärjestelmät palvelevat käyttäjäänsä ja kuulijaansa monissa hyvinkin erilaisissa kohteissa. Käyttökohteina voivat olla koulujen salit, kirkot, monitoimihallit, jäähallit, stadionit, valtuustosalit, urheilukentät, ravintolat tai pubit. Koosta ja paikan haasteista riippumatta Audicolla on tieto ja taito täydellisen äänentoiston toteuttamiseksi tilaan kuin tilaan.

Audicolla on vankka osaaminen teatteri- ja konserttisaliäänentoiston suunnittelussa ja toteutuksessa. Audico on palvellut vuosien varrella niin pienten harrastajateattereiden kuin suurten teatteritalojen ja konserttiareenoiden äänentoistokumppanina.

Taustamusiikki- ja kuulutusjärjestelmät

Luotettavat kuulutusjärjestelmät hoitavat tiedotuksen ja ohjaavat toimintaa yrityksissä, myymälöissä, liikekeskuksissa, sairaaloissa, paloasemilla ja muissa viranomaisrakennuksissa, teollisuuslaitoksissa, varastoissa ja logistiikkakeskuksissa.

Monissa julkisissa tiloissa toistetaan musiikkia, tiedotteita ja mainoksia. Audicon tarjoamat äänentoistojärjestelmät mahdollistavat yksilöllisten tarpeiden ja yleisten turvallisuusvaatimusten yhteensovituksen helposti.

Äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät

Äänievakuointijärjestelmän avulla voidaan hätätilanteessa ohjata ihmiset turvaan oikeaan suuntaan ja oikeaan aikaan. Äänievakuointijärjestelmät asennetaan julkisiin tiloihin, joista ihmiset pitää saada hätätilanteessa joko nopeasti ja hallitusti ulos tai vaihtoehtoisesti pysymään rauhallisesti sisällä turvassa. Äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmän keskeinen tehtävä on välittää informaatiota – toisinaan myös äärimmäisissä olosuhteissa. Puhuttu viesti opastaa ihmisiä parhaiten, erityisesti vieraissa tiloissa.

Audicon oma, Suomessa kehitetty ja valmistettu, Audico Avec G2 palvelee kaikissa äänentoiston tarpeissa.