Tehokas neuvottelutila

Toimivaa esitystekniikkaa

Tiedon esittämisen ja käytön helppous ovat tärkeitä kaikissa päätöksentekoprosesseissa. Neuvottelu ja kokoontumistilojen vaatimuksina ovat viimeisintä teknologiaa hyödyntävät, vaikuttavat, helppokäyttöiset, joustavat ja hyvin erilaisten viestintätarpeiden mukaan räätälöidyt audiovisuaaliset ratkaisut.

Audicolla on mittavaa kokemusta audiovisuaalisten ratkaisujen suunnittelusta, projektinhallinnasta ja järjestelmäratkaisuista kaikkiin kokoontumistiloihin; neuvotteluhuoneisiin, videoneuvottelutiloihin, koulutustiloihin, auditorioihin, tiedotuskeskuksiin sekä vastaanotto- ja aulatiloihin.

Laadukkaaseen suunnitteluumme perustuvien avaimet käteen -ratkaisujen ja vahvojen projektinhallintataitojen avulla pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Toimivien ja kestävien asiakassuhteiden ansiosta voimme vastata ennakoivasti myös asiakkaiden tuleviin tarpeisiin.

 

Etäneuvottelut ovat tätä päivää

Globaalissa ja modernissa yritysmaailmassa etäneuvottelut ovat tärkeässä asemassa – kokoukseen osallistuvan sijainnilla ei ole enää väliä, sillä tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntämällä neuvottelutilanteita voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Etäneuvottelutekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen välittymisen paikasta toiseen, jolloin tilanne on melkein yhtä autenttinen kuin kasvokkain käyty keskustelu. Onnistuneeseen etäneuvotteluun tarvitaan kuitenkin soveltuvaa ja toimivaa tekniikkaa sekä rauhallinen ympäristö.

Kollaboratiivisessa etäneuvotteluhuoneessa on huomioitu niin viihtyvyys kuin tekniikka. Nykyiset tekniset ratkaisut saadaan melkein poikkeuksetta integroitua suoraan kalusteeseen, jolloin lopputulos on toimiva ja siisti. Etäneuvotteluhuone kannattaa suunnitella yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Audicon yrityksille ja yhteisölle tarkoitetut etäneuvotteluhuoneet tarjoavat laadukkaat teknologiat ja tyylikkäät ratkaisut.

Tutustu etäneuvotteluratkaisuihin ja kartoita tarpeesi Audicon kyselyn avulla. Kysely toimii tarjouspyyntönä, jolloin myyjämme laskee sinulle tarjouksen.

 

 

Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen