Tehokas neuvottelutila

Toimivaa esitystekniikkaa

Tiedon esittämisen ja käytön helppous ovat tärkeitä kaikissa päätöksentekoprosesseissa. Neuvottelu ja kokoontumistilojen vaatimuksina ovat viimeisintä teknologiaa hyödyntävät, vaikuttavat, helppokäyttöiset, joustavat ja hyvin erilaisten viestintätarpeiden mukaan räätälöidyt audiovisuaaliset ratkaisut.

Audicolla on mittavaa kokemusta audiovisuaalisten ratkaisujen suunnittelusta, projektinhallinnasta ja järjestelmäratkaisuista kaikkiin kokoontumistiloihin; neuvotteluhuoneisiin, videoneuvottelutiloihin, koulutustiloihin, auditorioihin, tiedotuskeskuksiin sekä vastaanotto- ja aulatiloihin.

Laadukkaaseen suunnitteluumme perustuvien avaimet käteen -ratkaisujen ja vahvojen projektinhallintataitojen avulla pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Toimivien ja kestävien asiakassuhteiden ansiosta voimme vastata ennakoivasti myös asiakkaiden tuleviin tarpeisiin.

Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

Tuomas Tuomisto

Tuomas Tuomisto

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen