Valossa on voimaa

Audico tarjoaa valoa moneen eri tarpeeseen; julkisivuihin, auloihin, neuvottelu-, näyttely-, tapahtuma- ja esitystiloihin, liikkeisiin ja julkisin tiloihin. Audicolta saat myös parhaat työkalut valon hallintaan ja ohjaukseen.

Esitysvalaistuksen tehtävänä on välittää elämyksiä katsojalle tilassa ja ajassa. Tämän tuottamiseen tarvitaan erilaisia välineitä perinteisistä valonheittimistä aina vaikuttaviin valoefekteihin. Sisustuksessa tilojen valaisussa tavoitellaan yleensä erilaisten tunnelmien luomista. Tunnelmaa haetaan valon väreillä, suunnalla ja voimakkuudella. Erilaisilla valoelementeillä voidaan luoda mielenkiintoisia korostuksia ja virikkeitä. Fokuksen tulisi olla tarvittavan valon, vallitsevan tilanteen ja tietyn tunnelman luomisessa, ei vaikeassa ohjauksessa. Valon käyttöön tarvitaan aina luotettava järjestelmä ohjaukseen. Tarjoamme monia eri vaihtoehtoja pienistä koulunäyttämöiden ohjaimista suurien konserttisalien ohjaimiin. Laivateollisuudelle tarjoamme Helvarin ainutlaatuista ohjausjärjestelmää.

Tulevaisuuden LED

LED valaisimet ovat esitysteknologian uusin tulokas. Energiatehokkuutensa ja syvien väriensä ansiosta nopeasti yleistyvä LED antaa monia mahdollisuuksia sijoitteluun ja hallintaan. LED antaa myös tuntuvasti säästöjä sähkökulutukseen. Valkoinen LED teknologia on kehittynyt ja taipuu moneen eri tilanteeseen. LEDillä voidaan nyt luoda tunnelmaa eri värilämpötiloilla ja täten vaikuttaa toimintaan ja tunteisiin. Lämmin valkoinen (2700-4000 kelvin) saa tilan tuntumaan kutsuvammalta ja mukavalta. Värit toistuvat syvinä ja kylläisinä. Kylmä valkoinen (5000 - kelvin) saa taas tilan tuntumaan puhtaalta ja kirkkaalta.