Valvomoratkaisut

Tehokkuutta valvontaan

Audico on vaativiin ohjaustiloihin, kuten valvomoihin ja näyttösimulaatioihin, tarkoitettujen av-ratkaisujen toimittaja. Analysoimme asiakkaan projektin vaatimukset nopeasti, ja kokoamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan järjestelmän.

Audico tarjoaa toimivaa tukea valvomoprojektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta asennukseen sekä tarvittaessa huoltoa ja ylläpitoa ympäri vuorokauden. Syvällisen osaamisemme ja valmistajista riippumattoman lähestymistapamme ansiosta asiakkaamme saavat aina tarkoituksiinsa parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun, joka tukee täysin kaikkia asiakkaan kriittisille valvomoille asetettuja tavoitteita.

Audicon asiakkaat hyötyvät ennen kaikkea verkon kautta hallittavan valvomonäyttötekniikan osaamisestamme. Meillä on tietoa kaikista saatavilla olevista ratkaisuista videokuvan ja grafiikan toistamiseen verkossa.

 

 

Ota yhteyttä

Yhteydenoton syy
Valvomoratkaisut
Videoseinäratkaisut
KVM-kytkimet/-järjestelmät
Tekninen kalusto

Asian kiireellisyys
Toivotaan nopeaa yhteydenottoa
Asialla ei ole kiire

ITM Finland

ITM Finland

ITM Finland huolehtii liikenteen ohjauksesta ja hallinnasta Suomen valtateillä. Se vaatii toimintavarmaa tekniikkaa. Kerätystä datasta hyötyvät autoilijat, viranomaiset ja liikenteen suunnittelijat. Tulevaisuuden älykäs liikenne ja automaattiajaminen kasvattavat tiedontarvetta.

Finrail

Finrail

Finrail Oy huolehtii rautatieliikenteen ohjauksesta ja junien sujuvasta kulkemisesta. Liikennettä ohjataan nykyaikaisilla laitteilla eri puolella Suomea sijaitsevista ohjauspalvelukeskuksista.

Tilanne ja tilannehuone hallussa

Tilanne ja tilannehuone hallussa

Tilannekeskuksissa ja valvomoissa tiedon on kuljettava, tapahtuipa mitä tahansa. Teknologiaan ja sen käyttöön kohdistuu erityisvaatimuksia, joihin Audico on tottunut vastaamaan.

Lisätietoja
Jukka Oksanen

Jukka Oksanen

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen