Valvomoratkaisut

Valvomo valvoo ja ohjaa tiloja, liikennettä ja toimintaa turvallisesti 24/7. Suurien tietomäärien keräys, esittäminen, ohjaaminen ja hallinta ovat tästä syystä avainasemassa valvomoiden salitekniikkaa suunniteltaessa. Moderni malli valvomolle sisältää usein hermokeskuksen lisäksi kriisihuoneita sekä työpisteitä jopa kilometrien päässä toisistaan.

Valvomoratkaisuja ja -palveluja hyödyntävät muun muassa:

  • turvallisuus-, tilanne- ja verkko-operaatiokeskukset
  • sairaalat
  • kiinteistöjen kameravalvonta- ja seurantatilat
  • erilaiset liikenneoperaattorit kuten lennonjohto ja muu liikennevalvonta
  • teollisuus – tehtaiden ja laitosten tuotanto.

TEHOKKUUTTA VALVONTAAN AUDICOLTA

Audico on vaativiin ohjaustiloihin, kuten valvomoihin ja näyttösimulaatioihin, tarkoitettujen av-ratkaisujen toimittaja. Audico tarjoaa markkinoiden kehittyneimmät hallinta- ja ohjausratkaisut, videoseinät ja -prosessointiteknologiat sekä työpisteiden tekniset kalusteet. Syvällisen osaamisen ja valmistajista riippumattoman lähestymistavan ansiosta asiakkaat saavat aina tarkoituksiinsa parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Asiakkaan projektin vaatimukset analysoidaan nopeasti, ja tarpeisiin kootaan parhaiten sopiva järjestelmä.

Audico tarjoaa toimivaa tukea valvomoprojektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta asennukseen sekä tarvittaessa huoltoa ja ylläpitoa ympäri vuorokauden. Asiakkaat hyötyvät ennen kaikkea Audicon verkon kautta hallittavan valvomonäyttötekniikan osaamisesta. Tietoa löytyy kaikista saatavilla olevista ratkaisuista videokuvan ja grafiikan toistamiseen verkossa.

Ota yhteyttä

Yhteydenoton syy
Valvomoratkaisut
Videoseinäratkaisut
KVM-kytkimet/-järjestelmät
Tekninen kalusto

Asian kiireellisyys
Toivotaan nopeaa yhteydenottoa
Asialla ei ole kiire

SIISTI, ERGONOMINEN JA TURVALLINEN - MODERNI VALVOMO

SIISTI, ERGONOMINEN JA TURVALLINEN - MODERNI VALVOMO

Minkälainen on hyvä valvomo? Meillä Audicolla on pitkä kokemus valvomojärjestelmien suunnittelusta ja asentamisesta. Koska katsomme alaa myös eteenpäin, voimme jatkossakin pysyä alan kehityksen kärjessä.

Audico ja Datapath syventävät yhteistyötä

Audico ja Datapath syventävät yhteistyötä

Audicon kautta saa jatkossa entistä laajemman ratkaisukirjon videoprosessointiteknologiaa, videoseinien ohjaimia sekä KVM-järjestelmiä mm. turvallisuus-, koulutus-, teollisuus- ja terveydenhoitoaloille.

ITM Finland

ITM Finland

ITM Finland huolehtii liikenteen ohjauksesta ja hallinnasta Suomen valtateillä. Se vaatii toimintavarmaa tekniikkaa. Kerätystä datasta hyötyvät autoilijat, viranomaiset ja liikenteen suunnittelijat. Tulevaisuuden älykäs liikenne ja automaattiajaminen kasvattavat tiedontarvetta.

Finrail

Finrail

Finrail Oy huolehtii rautatieliikenteen ohjauksesta ja junien sujuvasta kulkemisesta. Liikennettä ohjataan nykyaikaisilla laitteilla eri puolella Suomea sijaitsevista ohjauspalvelukeskuksista.

Lisätietoja
Jukka Oksanen

Jukka Oksanen