Ääni

Ääni nostaa tunnelmaa, ääni rauhoittaa, ääni ohjaa ja viestii. Kauppakeskuksissa lähes kaikissa yleisissä tiloissa toistetaan musiikkia ja mainoksia, jonka lisäksi yksittäiset liikkeet haluavat luoda asiakkailleen oman äänimaailman. Joustava äänentoistojärjestelmä mahdollistaa kauppiaiden yksilöllisten tarpeiden ja kauppakeskusten yleisten turvallisuusvaatimusten yhteensovituksen helposti. Toimiva taustamusiikkijärjestelmä on yhdistettävissä kuulutusjärjestelmään ja äänievakuointilaitteistoihin. Audicon ratkaisuilla luodaan tiloihin niiden vaativa tunnelma!

Valo

Liiketilan valaistuksella on suuri merkitys asiakkaan ostokokemuksessa. Pelkästään valon eri sävyillä voidaan luoda monia eri tunnelmia ja ohjata asiakkaiden toimintaa. Audicolla on vuosien kokemus liiketilojen valaistuksen suunnittelussa ja toteutuksessa asiakkaiden myynnin tueksi. Audico tarjoaa valaistusratkaisut näyteikkunoista sovituskoppeihin, yksinkertaiset valonohjausjärjestelmät helpottamaan päivittäistä työtä. Yhtälailla valaistusta suunnitellessa otetaan huomioon erityistarpeet julkisivuvalaistuksesta erilaisiin juhla- ja showkäyttöön.

Kuva

Erilaiset näyttötekniset ratkaisut tuovat tiloihin eloa ja mahdollisuuden uudenlaiseen viestintään ja tiedotukseen kaupoissa, näyttelytiloissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Digitaalinen viestintä voi olla paljon muutakin kuin näyttö asiakastilassa tai ulkoseinässä. Käytössä on useita tekniikoita, kuten tehokkaat projisoinnit, plasma- ja LCD-näytöt sekä interaktiiviset kioskit ja videopalvelimet, jotka voidaan liittää yhteen hallintajärjestelmään, josta asiakkaan tuottama sisältö on helposti jaettavissa haluttuihin kohteisiin helpottaen liikeketjujen yhdenmukaista viestintää.

Lähitulevaisuudessa näyttöjärjestelmät ovat myös integroitu toimimaan osana turvajärjestelmää, opastaen esimerkiksi evakuointitilanteissa.