RCF AM2160 mikserivahvistin

Tuotenumero N08612
Valmistaja RCF
Mallinumero AM2160
Valmistajan tuotenumero 12135058

AM 2160 -mikserivahvistin on suunniteltu ostoskeskuksien, liiketilojen sekä hotellien ja toimistorakennuksien yleiskaiutinjärjestelmien kuulutus- ja musiikkitoistoon. Laite sisältää neljä Phantom-virralla, Preesens-alueen säädöllä ja kanavakohtaisella bassoleikkurilla varustettua audiotuloa. XLR-liitännällä varustettu tulo 1 on priorisoitavissa VOX-piirin välityksellä, tuloissa 2 ja 3 on RJ45 -liitännät BM 3001 -kuulutusmikrofoniyksiköiden kytkentää varten. Lisänä on kaksi voimakkuus- ja sävynsäätimin varustettua stereofonista Aux-tuloa taustamusiikkia toistaville ohjelmalähteille. Laite tarjoaa 160W nimellistehoa 4Ω ja 100/70V-järjestelmiin, digitaaliset huomio- ja hälytysäänigeneraattorit, ja lähtöliitännöissä ”Music on Hold”- ja ”PRE”-toiminnot.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Kupittaan palloiluhalli

Kupittaan palloiluhalli

Kansainväliset mitat täyttävä Kupittaan palloiluhalli valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi 2018: "Turun Kupittaan palloiluhalli on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta liikuntapaikkarakentamisesta", todettiin opetus- ja kulttuuriministeriön perusteluissa.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

1940-luvun lopussa Italiassa perustettu RCF on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana äänentoistojärjestelmien ja laitteiden valmistajana. Audico on yli 100 maassa toimivan RCF:n virallinen Suomen maahantuoja.

RCF valmistaa todella laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa, joka kattaa kaikki äänentoiston tarpeet. Eri tuotesektorien yhteiseksi nimittäjäksi nousee yrityksen pitkä kokemus ja jatkuva kehitystyö, mikä varmistaa tuotteiden luotettavuuden ja korkealaatuisuuden.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka