RCF NX 10-SMA lavamonitorikaiutin

Tuotenumero N17137
Valmistaja RCF
Mallinumero NX 10-SMA
Valmistajan tuotenumero 13000233

Aktiivinen 2-tie koaksiaalikaiutin 60º x 60º dispersiolla sopii niin esityskäyttöön lattiamonitoriksi kuin kaiutinjalustalle kevyesti liikuteltavaan PA-käyttöön. Vakiosuuntaavuustorvella varustettu 10" neodyymikartio yhdessä 1,7" diskanttielementin kanssa tarjoavat 400W nimellistehon ja 127 dB maksimiäänenpaineen. Kaksi EQ-moodia: ”Free field” yleisöäänentoistoon. Tukeva koivurunkoinen kotelointi on viimeistelty keikkaolosuhteita kestävällä maalipinnoitteella. Ergonominen kahva. Mitat 324 mm (K) x 450 mm (L) x 417 mm (S), paino 14,3 kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Kupittaan palloiluhalli

Kupittaan palloiluhalli

Kansainväliset mitat täyttävä Kupittaan palloiluhalli valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi 2018: "Turun Kupittaan palloiluhalli on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta liikuntapaikkarakentamisesta", todettiin opetus- ja kulttuuriministeriön perusteluissa.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

1940-luvun lopussa Italiassa perustettu RCF on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana äänentoistojärjestelmien ja laitteiden valmistajana. Audico on yli 100 maassa toimivan RCF:n virallinen Suomen maahantuoja.

RCF valmistaa todella laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa, joka kattaa kaikki äänentoiston tarpeet. Eri tuotesektorien yhteiseksi nimittäjäksi nousee yrityksen pitkä kokemus ja jatkuva kehitystyö, mikä varmistaa tuotteiden luotettavuuden ja korkealaatuisuuden.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka