RCF PL60 kattokaiutin, valkoinen OUTLET

Tuotenumero N08382_OUTLET
Valmistaja RCF
Mallinumero PL60
Valmistajan tuotenumero 13110214_OUTLET

Välikattoihin uppoasennettava elegantti yleiskaiutin, jossa on 110–20000 Hz taajuusvasteen tarjoava 6” kokoalue-elementti 6W nimellisteholla ja 150º x 150º dispersiolla. Helppo asennus ilman ruuveja tai muita asennustarvikkeita, kiinnittyy kahdella jousipidikkeellä. Voidaan ajaa sekä 4Ω kuormaan että 100/70V-linjaan, ja sopii kuulutus- ja yleisäänentoistoon esimerkiksi ostoskeskuksiin, tavarataloihin, liikunta- ja aulatiloihin. Kaiutin suojattu metalliverkolla.

Poistomyyntituote - kysy lisää outlet-myynnistämme 020 767 9460 tai outlet@audico.fi!
Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Palokan koulukeskus

Palokan koulukeskus

Koululaiset saivat Jyväskylän Palokkaan uuden koulurakennuksen, samalla saatiin tiloja myös kulttuurille ja liikkunalle. Keskuksessa toimii koulun lisäksi kirjasto, kansalaisopisto ja liikuntahalli. Rakennus otettiin käyttöön syksyllä 2012.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

1940-luvun lopussa Italiassa perustettu RCF on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana äänentoistojärjestelmien ja laitteiden valmistajana. Audico on yli 100 maassa toimivan RCF:n virallinen Suomen maahantuoja.

RCF valmistaa todella laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa, joka kattaa kaikki äänentoiston tarpeet. Eri tuotesektorien yhteiseksi nimittäjäksi nousee yrityksen pitkä kokemus ja jatkuva kehitystyö, mikä varmistaa tuotteiden luotettavuuden ja korkealaatuisuuden.