RCF WS 620XT säänkestävä asennuskaiutin, valkoinen

Tuotenumero N08304
Valmistaja RCF
Mallinumero WS 620XT
Valmistajan tuotenumero 13133044

Väli- ja paneelikattoihin uppoasennettava ja kosteudenkestävä WS 620 XT sopii erityisesti ulkokäyttöön, uimaloihin ja meriliikenteeseen. 6" kaiuttimeen sisältyy 1" koaksiaalidiskantti, ja se soveltuu sekä 4Ω- että 100/70V-järjestelmään. Nimellisteho on 12W, maksimiäänenpaine 105 dB, dispersio 120º ja taajuusvaste 70–20000 Hz. Kaiuttimessa on IP 55 -suojaus.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Kupittaan palloiluhalli

Kupittaan palloiluhalli

Kansainväliset mitat täyttävä Kupittaan palloiluhalli valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi 2018: "Turun Kupittaan palloiluhalli on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta liikuntapaikkarakentamisesta", todettiin opetus- ja kulttuuriministeriön perusteluissa.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

1940-luvun lopussa Italiassa perustettu RCF on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana äänentoistojärjestelmien ja laitteiden valmistajana. Audico on yli 100 maassa toimivan RCF:n virallinen Suomen maahantuoja.

RCF valmistaa todella laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa, joka kattaa kaikki äänentoiston tarpeet. Eri tuotesektorien yhteiseksi nimittäjäksi nousee yrityksen pitkä kokemus ja jatkuva kehitystyö, mikä varmistaa tuotteiden luotettavuuden ja korkealaatuisuuden.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka