Referenssit

Inspiroivat asiakastarinat sekä AV-ratkaisut. Tutustu CASE-lehteemme!

10/05/2022
AnnaK monitoimitila

AnnaK monitoimitila

AnnaK ja uuden ajan oppimistila
Kiinteistöalan Koulutuskeskus Kiinko rakennutti monikäyttöisen studioluokan arvokiinteistön ullakolle Helsingin Annankadulla.

23/02/2022
Dubain maailmannäyttely

Dubain maailmannäyttely

Audico Systems vastasi Suomen Lumi-paviljongin AV-tekniikasta ja näyttelyrakenteista Dubain maailmannäyttelyssä 2022

18/06/2021
Pro Nemus -vierailukeskus

Pro Nemus -vierailukeskus

Metsä Groupin modernin biotuotetehtaan keskiöön noussut Pro Nemus -vierailukeskus kertoo puun matkasta metsästä tehtaaseen ja lopputuotteeksi asiakkaille. Audico Systems toteutti vierailukeskuksen näyttävät AV-ratkaisut.

18/06/2021
KONE

KONE

KONE rakensi Hyvinkään hissitehtaansa kylkeen uuden Showroomin. Siellä esitellään yrityksen tuotteita ympäri maailmaa tuleville asiakkaille. Audico toteutti projektin AV-osuuden.

16/06/2021
Aleksanterin kirkko

Aleksanterin kirkko

Poikkeusaikana kirkkoon ei ole voitu ottaa seurakuntalaisia paikan päälle, joten jumalanpalveluksia on alettu striimata verkkoon. Audico on kehittänyt tätä varten järjestelmän. Kävimme Tampereen Aleksanterin kirkossa katsomassa kuinka laitteisto toimii.

08/06/2021
Sairaala Nova

Sairaala Nova

Loppuvuonna 2020 valmistunut Keski-Suomen Sairaala Nova on ensimmäinen 2000-luvulla rakennettu keskussairaala. Se sijaitsee Kukkumäen alueella Jyväskylässä ja edustaa Suomessa uudenlaista sairaala-arkkitehtuuria. Audico vastasi sairaalan julkisivuvalaistuksen toteuttamisesta yhdessä Lighting Design Collectiven kanssa.

28/05/2021
Tampere-talon Iso sali

Tampere-talon Iso sali

Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo uudisti Ison salinsa yleisvalaistuksen kesän ja syksyn 2020 aikana. Nyt salin valaistus toimii käyttäjiensä ja vihreiden arvojen ehdoilla. Alunperin valaisinsaneerauksen oli määrä tapahtua vasta kesällä 2022, mutta koronapandemian hiljentämän esitystoiminnan vuoksi sitä päätettiin aikaistaa vuodella.

09/11/2020
Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaaliviraston (ECHA) 700 työntekijää ovat virtuaalitapaamisten ammattilaisia. Tekniikan täytyy toimia vuorenvarmasti, kun talon AV-väki järjestää kemikaalialan asiantuntijoille 1500 etäkokousta vuodessa.

09/11/2020
ITM Finland

ITM Finland

ITM Finland huolehtii liikenteen ohjauksesta ja hallinnasta Suomen valtateillä. Se vaatii toimintavarmaa tekniikkaa. Kerätystä datasta hyötyvät autoilijat, viranomaiset ja liikenteen suunnittelijat. Tulevaisuuden älykäs liikenne ja automaattiajaminen kasvattavat tiedontarvetta.

09/11/2020
Veho

Veho

Veho keräsi toimistotyöntekijänsä eri osoitteista saman katon alle Vantaan Aviapolikseen. Talon muoto ja Mercedeksen logo inspiroivat pääkonttorin sisustusta. Samalla toimitilan AV-järjestelmät uusittiin. Etäkokous starttaa nyt sujuvasti ja langattomasti.

09/11/2020
Helsinki Outlet

Helsinki Outlet

Marraskuun ensimmäisenä päivänä 2019 auennut Helsinki Outlet on lajissaan ensimmäinen outlet-ostoskylä pääkaupunkiseudulla. Audico toteutti Helsinki Outletin yleisten alueiden eli ulkotilan äänentoiston, sekä vastasi Moment Magnet -valotaideteoksen teknisestä toteutuksesta.

09/11/2020
Helsingin Olympiastadion

Helsingin Olympiastadion

Elokuun lopulla avautuneessa uudistetussa Olympiastadionissa kättä lyövät ajaton arkkitehtuuri, ainutlaatuinen historia ja suuri tulevaisuus. Audico Systems toteutti Olympiastadionille kuva-, ääni- ja AV-tekniikkaa.

26/05/2020
Hansakorttelit

Hansakorttelit

Turkulaisen Hansakorttelin sydämeen, Hansatorille, nousi loppuvuodesta 2019 katseita vangitsemaan Kimmo Karjusen suunnittelema, roikkuviin lamelleihin pohjaava valaistus sekä Tuomas Honkasen suunnittelema Pilvi-valotaideteos. Lamellien asennuksen ja valaistuksen sekä Honkasen teoksen vaihtuvan värijärjestelmän on toteuttanut Audico osana laajempaa yhteistyötä. Lisäksi Audico Technology Oy:n kehittämä ja valmistama äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmä Avec G2 kattaa nyt koko Hansakorttelin.

10/01/2020
Finrail

Finrail

Finrail Oy huolehtii rautatieliikenteen ohjauksesta ja junien sujuvasta kulkemisesta. Liikennettä ohjataan nykyaikaisilla laitteilla eri puolella Suomea sijaitsevista ohjauspalvelukeskuksista.

08/01/2020
Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

19/12/2019
Helsingin kaupunginvaltuusto

Helsingin kaupunginvaltuusto

Audico teki millintarkkaa työtä, kun Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosaliin asennettiin valtuutettujen pöytiin uudet paneelit kokoussovellusjärjestelmän käyttämiseen.

19/12/2019
Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

19/12/2019
Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä on tärkeä ja vilkasliikenteinen asematunneli Espoossa. Se on juna-, linja-auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteen solmukohta, josta pääsee muun muassa suoraan Sellon kauppakeskukseen sekä Leppävaaran asemalle.

21/08/2019
Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti

Kaupunkimiljöössä näkyvän, perinteikkään sekä monumentaalisen rakennuksen täysi remontoiminen on myös suuri satsaus brändiviestiin, jonka uudistuminen todennetaan kaupunkikuvassa säväyttävällä ulko-valaistuksella.

21/08/2019
Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia on maamme suurin ammattikorkeakoulu yli 16 000 opiskelijallaan. Nyt he kaikki ovat siirtymässä neljälle uudenkarhealle kampukselle, kun aikaisemmin toimipisteitä oli parikymmentä. Tämä on tarkoittanut valtavaa työmäärää. Myös Audicolle on suotu reilusti näytön paikkoja Myllypuron
uudella kampuksella – tällä hetkellä 149, kun tarkkoja ollaan.

09/08/2019
Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

03/07/2019
Kulttuuritalo Valve

Kulttuuritalo Valve

Komea uusgotiikkaa edustava talo henkii entistä aikaa, mutta on elävä osa oululaista kaupunkielämää esittävän taiteen sekä kuvataidenäyttelyiden tarjoajana.

03/07/2019
Kupittaan palloiluhalli

Kupittaan palloiluhalli

Kansainväliset mitat täyttävä Kupittaan palloiluhalli valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi 2018: "Turun Kupittaan palloiluhalli on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta liikuntapaikkarakentamisesta", todettiin opetus- ja kulttuuriministeriön perusteluissa.

03/07/2019
Ravintola Harju8

Ravintola Harju8

Ihminen voi olla sitä, mitä syö. Mutta syökö ihminen sitä, mitä kuulee? Kuinka suuri merkitys musiikilla on käyttäytymisen havaintoihin ja kokemukseen? Tätä sopii pohtia Harju8-ravintolassa, Helsingin Kalliossa, jossa intohimo musiikkiin kuuluu läpi äänentoistossa.

13/06/2019
KappAhl

KappAhl

Digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen myymälöissä on osa KappAhlin uutta ja raikasta myymäläkonseptia. Audico on tukenut KappAhlia audiovisuaalisen toteutuksen suunnittelussa ja toimittanut järjestelmät jo kolmeenkymmeneen myymälään Ruotsissa.

13/12/2018
Suomen Eduskunta

Suomen Eduskunta

Eduskuntatalo kiiltää ja hohtaa täydellisen peruskorjauksen jälkeen. Entisöityihin saleihin on piilotettu myös uutta tekniikkaa.

11/12/2018
Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

03/12/2018
Fortumin pääkonttori

Fortumin pääkonttori

Fortum siirtyi uuteen osoitteeseen Espoon Keilaniemessä. Talo laitettiin uuteen uskoon puolessa vuodessa. Loppusuoralla Audico Systems asensi energiayhtiön upeaan esittelytilaan ja kymmeniin neuvotteluhuoneisiin AV-järjestelmät.

03/12/2018
Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

03/12/2018
Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

27/03/2018
Hanasaaren kongressikeskus

Hanasaaren kongressikeskus

Paraatipaikalla Helsingin ja Espoon rajalla sijaitsee Hanasaari. Se on myös ruotsalais-suomalaisen talon nimi, jonka kongressihotelli ja kulttuurikeskus kutsuvat luokseen täydellisen korjauksen jälkeen.

18/07/2017
Suomen Kansallisbaletti

Suomen Kansallisbaletti

HC Andersenin pieni merenneito on saanut Suomen Kansallisbaletissa uuden tulkinnan, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla niin kirjailijan tarinan merenneidon tarinaan, klassisen baletin nykytanssiin kuin lavastuksen, puvustuksen ja valot uuteen teknologiaan. Audico tapasi teoksen visuaalisesta puolesta vastanneen suunnittelijaryhmän ja keskusteli ratkaisusta.

17/07/2017
Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

17/07/2017
Porvoon jalostamo

Porvoon jalostamo

Nesteen Porvoon jalostamolla Kilpilahdessa käsitellään vaarallisia aineita. Turvamääräykset ovat tarkat, mutta silti kaasuvuotoja voi tapahtua ja tulipaloja syttyä. Nykyaikaiset hälytys- ja kuulutusjärjestelmät varoittavat silloin tuhansia työntekijöitä 13 neliökilometrin alueen joka kolkassa.

14/07/2017
Kuntatalo

Kuntatalo

Helsingin Kallion Sydämessä sijaitsevassa Kuntatalossa surisee pora ja tilan täyttävät tellingit. Talo on palvellut 30 vuoden ajan kuntien keskusjärjestön Suomen Kuntaliiton toimitilana ja siinä ohella taipunut monenlaisten kokousten näyttämöksi.

14/07/2017
Lakeuden risti

Lakeuden risti

Seinäjoen ylpeyttä, Lakeuden Ristin kirkkoa on vuosikymmenet vaivannut iso ongelma. Papin puheesta ei ole tahtonut saada selvää, koska kirkkosali on pitkä ja kaikuisa. Akustiikan asiantuntija- ja konsulttiyritys Akukon tiesi, että Audico Systemsiltä löytyy ratkaisu pulmaan. Uusittu äänentoisto kantaa puheen nyt selkeänä viimeiselle penkkiriville asti.

14/07/2017
Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

14/07/2017
Polaris jäänmurtaja

Polaris jäänmurtaja

Suomen tehokkain ja maailman ympäristöystävällisin jäänmurtaja navigoi talven tullen Perämerelle. Kun jäät on murskattu, Polaris kelluu Helsingin Katajanokan laiturissa valmiina öljyntorjuntaan ja pelastusoperaatioihin avomerellä.

13/07/2017
Asianajotoimisto Borenius

Asianajotoimisto Borenius

Kun Borenius, yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista, alkoi etsiä uusia toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta yrityksen kasvaessa, hakukriteerit olivat kovat. Tilaa tarvittiin parille sadalle henkilölle, vieläpä niin, että suurimmalla osalla olisi oma huone. Yksityisyyden lisäksi tarvittiin monen kokoisia tiloja erilaisille neuvotteluille, välimiesoikeudelle, seminaareille ja koulutuksille. Puitteiden piti vastata myös yrityksen arvoja, joissa korostuu kansainvälisyys, kestävyys ja pelkistetty näyttävyys.

13/07/2017
Valkoinen sali

Valkoinen sali

Helsingin paraatipaikalla, Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, sijaitsee torikortteleiden alue, jota kutsutaan Helsingin uudeksi vanhaksi kaupungiksi. Historiallisiin kortteleihin on rakentunut muutaman vuoden sisällä kiinnostava ja muuntautuva, nykypäivän kulttuuri- ja ruokatrendejä kaupunkilaisille laajasti tarjoava alue. Syyskuun 2016 alusta lähtien alueelta löytyy myös uutta ja vanhaa henkivä kulttuurikeidas, kun legendaarinen Valkoinen Sali avasi ovensa kaikille.

13/07/2017
Amer Sportsin pääkonttori

Amer Sportsin pääkonttori

Entisen konepajan rouheiden punatiiliseinien sisään kätkeytyy Amer Sportsin uusi upea pääkonttori brändimyymälöineen. Audico vastasi arkkitehtuuriltaan kiitetyn toimitilan AV-tekniikan toteutuksesta.

13/07/2017
Kauppakeskus Goodman

Kauppakeskus Goodman

Paikalliselta viihdetaiteilijalta nimensä napanneen Goodmanin lähtöpotku ulottuu viime vuosikymmenen alkuun, jolloin moottoritien kattamisen selvitystyö Hämeenlinnassa käynnistettiin. Kumppanuuskilpailun voittaneelle NCC:lle Goodmanin pystyttäminen on ollut yli vuosikymmenen projekti. Nyt rytinällä avattu ostoskeskus kätkee sisälleen kymmeniä pikkuliikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja tavarataloja.

13/07/2017
O’Learys urheiluravintolat

O’Learys urheiluravintolat

O'Learysin tarina alkoi Bostonissa. Siellä O'Learysin perustaja ruotsalainen Jonas Reinholdsson rakastui ainutlaiseen sekoitukseen erilaisia ihmisiä, ruokia, juomia ja urheilua, jotka olivat osa monia alueen ravintoloita. Palattuaan hän avasi vuonna 1988 ensimmäisen O'Learys-ravintolan Göteborgiin.

06/07/2017
Outotecin pääkonttorin Showroom

Outotecin pääkonttorin Showroom

Kaikissa maanosissa toimiva Outotec kehittää teknologisia ratkaisuja luonnonvarojen hyödyntämiseen, mineraalien jalostukseen ja metallien tuotantoon. Audico toimitti Outotecin uuden pääkonttorin kakkosvaiheen kaikki av-ratkaisut upeaa Showroomia myöten.

06/07/2017
Helsingin Energian keskusvalvomo

Helsingin Energian keskusvalvomo

Helsingin Energia on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä, joka myy sähköenergiaa yli 300 000 asiakkaalle Suomessa ja kattaa kaukolämmöllä yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmitystarpeesta. Helsingin Energian yrityshistoria alkaa kunnallisen sähkölaitoksen perustamisesta Helsinkiin vuonna 1909.

06/07/2017
Valkeakosken Tietotien lukio

Valkeakosken Tietotien lukio

Konseptina koko Valkeakoski Campus on houkutteleva, kansainvälinen, yksilön ja elinkeinoelämän tarpeisiin vastaava oppimis-, koulutus-, tutkimus- ja yritysympäristö. Kampusalueella sijaitsee koulujen lisäksi runsaasti yrityksille suunniteltuja toimitiloja ja palveluja.

06/07/2017
TECHNOPOLIS

TECHNOPOLIS

Technopolis on yritysten lukumäärällä mitaten Euroopan suurimpia teknologiakeskuksia ja Suomen suurin teknologiayritysten toimintaympäristöihin erikoistunut yhtiö, jonka tarjoamassa palvelukokonaisuudessa yhdistyvät yritys- ja kehityspalvelut nykyaikaisiin toimitiloihin. Yhtiön teknologiakeskuksissa työskentelee 15 500 ihmistä 1150 yrityksessä ja yhteisössä.

06/07/2017
Hotel Hilton Helsinki-Vantaa Airport

Hotel Hilton Helsinki-Vantaa Airport

Kansainvälisesti huippulaadukas lentokenttähotelli, Hilton Helsinki-Vantaa Airport, tarjoaa vierailleen nykyaikaiset palvelut viihtyisässä ympäristössä.

06/07/2017
Casino Helsinki Sports Bar

Casino Helsinki Sports Bar

”Joka ilta urheilua – 30 sporttinäyttöä – tuhdit burgerit”. Näin syksyllä 2013 avattu Sports Bar Casino Helsinki houkuttelee uhreilufaneja. RAY:n Casinon monipuolinen viihdetarjonta on saanut uuden lisän tällä kohtaamispaikalla Helsingin ydinkeskustassa. Casino Helsinki on Suomen ainoa kansainvälinen pelikasino ja osa Raha-automaattiyhdistyksen toimintaa.

06/07/2017
Hartwall Capital - Lampan talo

Hartwall Capital - Lampan talo

Vuonna 1817 valmistuneessa Lampan talossa Helsingin edustuspaikalla kauppatorin kupeessa on ollut sekä Stockmannin puoti että putka. Nyt peruskorjattuun taloon on muuttanut Hartwall Capital sekä kymmenkunta pientä yritystä. Kivijalassa toimii myös Michelin tähdellä palkittu pohjoismainen ravintola Olo ja Sokerileipuri Suomisen konditoriakahvila.

06/07/2017
HIFK Petoklubi

HIFK Petoklubi

Helsingin IFK (Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors r.f.) perustettiin vuonna 1897. Seuran jääkiekkojoukkue on vanhin pääkaupunkiseudulla toimivista joukkueista. Helsingin Jäähalli on ollut IFK:n kotiareena vuonna 1966 pidetyistä avajaisista lähtien.

05/07/2017
Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Elämyksien kytkennät Audico Systems Oy:n vahva asiantuntijaorganisaatio oli Musiikkitalon vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen taustavoima. Musiikkitalon koko toiminta perustuu erilaisiin esitys- ja AV-järjestelmiin. Nämä toiminnot jakautuivat moneen eri urakkaan, joista Audico sai tehtävä...
05/07/2017
Tapiola PK2

Tapiola PK2

Tapiola on Suomen kolmanneksi suurin finanssitalo. Tapiola on vakuutuksenottajien omistama yhtiöryhmä, johon kuuluu neljä vakuutusyhtiötä sekä pankki-, varainhoito- ja kiinteistötoimintaa. Tapiolalla on Suomessa 250 toimipistettä, joista 80 toimistoa.

05/07/2017
Oasis of the sea

Oasis of the sea

Royal Caribbean Cruise Linesin Oasis of the Seas® aloitti liikennöinnin marraskuussa 2009 ensimmäisenä Oasis-luokan laivana. Maailman suurimpiin risteilylaivoihin kuuluva Oasis tarjoaa risteilyvieraille seitsemän eri teema-aluetta. Laivalta löytyy muun muassa vehreä keskuspuisto Central Park, kävelykatu Boardwalk, AquaTheater sekä maailman ensimmäinen karuselli merellä. Vastaavanlaista tehtävän ja nähtävän kirjoa ei ole aiemmin nähty maailman merillä. Oasiksen 2 700 hyttiin ja 28 huippuvarusteltuun sviittiin mahtuu yhteensä 5 400 matkustajaa.

05/07/2017
Palokan koulukeskus

Palokan koulukeskus

Koululaiset saivat Jyväskylän Palokkaan uuden koulurakennuksen, samalla saatiin tiloja myös kulttuurille ja liikkunalle. Keskuksessa toimii koulun lisäksi kirjasto, kansalaisopisto ja liikuntahalli. Rakennus otettiin käyttöön syksyllä 2012.

05/07/2017
Kangasala-talo

Kangasala-talo

Pirkanmaalaisen Kangasala-talon avajaisia juhlittiin näyttävästi kevättalvella 2015. Audico toteutti Suomen uusimman kulttuurikeskuksen esitys- ja kokoustekniikan.

05/07/2017
Baltic Princess - Starlight Palace

Baltic Princess - Starlight Palace

Turusta Tukholmaan liikennöivä Baltic Princess tarjoaa koko perheen viihteen jatkeeksi potkua myös rankempaan menoon, kun laivan päänäyttämön Starlight Palacen äänentoisto pantiin uusiksi Audicon avustuksella.

05/07/2017
Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.