Referenssit

Finrail

Finrail

Finrail Oy huolehtii rautatieliikenteen ohjauksesta ja junien sujuvasta kulkemisesta. Liikennettä ohjataan nykyaikaisilla laitteilla eri puolella Suomea sijaitsevista ohjauspalvelukeskuksista.

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Helsingin kaupunginvaltuusto

Helsingin kaupunginvaltuusto

Audico teki millintarkkaa työtä, kun Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosaliin asennettiin valtuutettujen pöytiin uudet paneelit kokoussovellusjärjestelmän käyttämiseen.

Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä on tärkeä ja vilkasliikenteinen asematunneli Espoossa. Se on juna-, linja-auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteen solmukohta, josta pääsee muun muassa suoraan Sellon kauppakeskukseen sekä Leppävaaran asemalle.

Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti

Kaupunkimiljöössä näkyvän, perinteikkään sekä monumentaalisen rakennuksen täysi remontoiminen on myös suuri satsaus brändiviestiin, jonka uudistuminen todennetaan kaupunkikuvassa säväyttävällä ulko-valaistuksella.

Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia ammattikorkeakoulu

Metropolia on maamme suurin ammattikorkeakoulu yli 16 000 opiskelijallaan. Nyt he kaikki ovat siirtymässä neljälle uudenkarhealle kampukselle, kun aikaisemmin toimipisteitä oli parikymmentä. Tämä on tarkoittanut valtavaa työmäärää. Myös Audicolle on suotu reilusti näytön paikkoja Myllypuron
uudella kampuksella – tällä hetkellä 149, kun tarkkoja ollaan.

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Kulttuuritalo Valve

Kulttuuritalo Valve

Komea uusgotiikkaa edustava talo henkii entistä aikaa, mutta on elävä osa oululaista kaupunkielämää esittävän taiteen sekä kuvataidenäyttelyiden tarjoajana.

Kupittaan palloiluhalli

Kupittaan palloiluhalli

Kansainväliset mitat täyttävä Kupittaan palloiluhalli valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi 2018: "Turun Kupittaan palloiluhalli on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta, monipuolisesta ja laadukkaasta liikuntapaikkarakentamisesta", todettiin opetus- ja kulttuuriministeriön perusteluissa.

Ravintola Harju8

Ravintola Harju8

Ihminen voi olla sitä, mitä syö. Mutta syökö ihminen sitä, mitä kuulee? Kuinka suuri merkitys musiikilla on käyttäytymisen havaintoihin ja kokemukseen? Tätä sopii pohtia Harju8-ravintolassa, Helsingin Kalliossa, jossa intohimo musiikkiin kuuluu läpi äänentoistossa.

KappAhl

KappAhl

Digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen myymälöissä on osa KappAhlin uutta ja raikasta myymäläkonseptia. Audico on tukenut KappAhlia audiovisuaalisen toteutuksen suunnittelussa ja toimittanut järjestelmät jo kolmeenkymmeneen myymälään Ruotsissa.

Suomen Eduskunta

Suomen Eduskunta

Eduskuntatalo kiiltää ja hohtaa täydellisen peruskorjauksen jälkeen. Entisöityihin saleihin on piilotettu myös uutta tekniikkaa.

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Fortumin pääkonttori

Fortumin pääkonttori

Fortum siirtyi uuteen osoitteeseen Espoon Keilaniemessä. Talo laitettiin uuteen uskoon puolessa vuodessa. Loppusuoralla Audico Systems asensi energiayhtiön upeaan esittelytilaan ja kymmeniin neuvotteluhuoneisiin AV-järjestelmät.

Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Hanasaaren kongressikeskus

Hanasaaren kongressikeskus

Paraatipaikalla Helsingin ja Espoon rajalla sijaitsee Hanasaari. Se on myös ruotsalais-suomalaisen talon nimi, jonka kongressihotelli ja kulttuurikeskus kutsuvat luokseen täydellisen korjauksen jälkeen.

Suomen Kansallisbaletti

Suomen Kansallisbaletti

HC Andersenin pieni merenneito on saanut Suomen Kansallisbaletissa uuden tulkinnan, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla niin kirjailijan tarinan merenneidon tarinaan, klassisen baletin nykytanssiin kuin lavastuksen, puvustuksen ja valot uuteen teknologiaan. Audico tapasi teoksen visuaalisesta puolesta vastanneen suunnittelijaryhmän ja keskusteli ratkaisusta.

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Porvoon jalostamo

Porvoon jalostamo

Nesteen Porvoon jalostamolla Kilpilahdessa käsitellään vaarallisia aineita. Turvamääräykset ovat tarkat, mutta silti kaasuvuotoja voi tapahtua ja tulipaloja syttyä. Nykyaikaiset hälytys- ja kuulutusjärjestelmät varoittavat silloin tuhansia työntekijöitä 13 neliökilometrin alueen joka kolkassa.

Kuntatalo

Kuntatalo

Helsingin Kallion Sydämessä sijaitsevassa Kuntatalossa surisee pora ja tilan täyttävät tellingit. Talo on palvellut 30 vuoden ajan kuntien keskusjärjestön Suomen Kuntaliiton toimitilana ja siinä ohella taipunut monenlaisten kokousten näyttämöksi.

Lakeuden risti

Lakeuden risti

Seinäjoen ylpeyttä, Lakeuden Ristin kirkkoa on vuosikymmenet vaivannut iso ongelma. Papin puheesta ei ole tahtonut saada selvää, koska kirkkosali on pitkä ja kaikuisa. Akustiikan asiantuntija- ja konsulttiyritys Akukon tiesi, että Audico Systemsiltä löytyy ratkaisu pulmaan. Uusittu äänentoisto kantaa puheen nyt selkeänä viimeiselle penkkiriville asti.

Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

Polaris jäänmurtaja

Polaris jäänmurtaja

Suomen tehokkain ja maailman ympäristöystävällisin jäänmurtaja navigoi talven tullen Perämerelle. Kun jäät on murskattu, Polaris kelluu Helsingin Katajanokan laiturissa valmiina öljyntorjuntaan ja pelastusoperaatioihin avomerellä.

Asianajotoimisto Borenius

Asianajotoimisto Borenius

Kun Borenius, yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista, alkoi etsiä uusia toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta yrityksen kasvaessa, hakukriteerit olivat kovat. Tilaa tarvittiin parille sadalle henkilölle, vieläpä niin, että suurimmalla osalla olisi oma huone. Yksityisyyden lisäksi tarvittiin monen kokoisia tiloja erilaisille neuvotteluille, välimiesoikeudelle, seminaareille ja koulutuksille. Puitteiden piti vastata myös yrityksen arvoja, joissa korostuu kansainvälisyys, kestävyys ja pelkistetty näyttävyys.

Valkoinen sali

Valkoinen sali

Helsingin paraatipaikalla, Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, sijaitsee torikortteleiden alue, jota kutsutaan Helsingin uudeksi vanhaksi kaupungiksi. Historiallisiin kortteleihin on rakentunut muutaman vuoden sisällä kiinnostava ja muuntautuva, nykypäivän kulttuuri- ja ruokatrendejä kaupunkilaisille laajasti tarjoava alue. Syyskuun 2016 alusta lähtien alueelta löytyy myös uutta ja vanhaa henkivä kulttuurikeidas, kun legendaarinen Valkoinen Sali avasi ovensa kaikille.

Amer Sportsin pääkonttori

Amer Sportsin pääkonttori

Entisen konepajan rouheiden punatiiliseinien sisään kätkeytyy Amer Sportsin uusi upea pääkonttori brändimyymälöineen. Audico vastasi arkkitehtuuriltaan kiitetyn toimitilan AV-tekniikan toteutuksesta.

Kauppakeskus Goodman

Kauppakeskus Goodman

Paikalliselta viihdetaiteilijalta nimensä napanneen Goodmanin lähtöpotku ulottuu viime vuosikymmenen alkuun, jolloin moottoritien kattamisen selvitystyö Hämeenlinnassa käynnistettiin. Kumppanuuskilpailun voittaneelle NCC:lle Goodmanin pystyttäminen on ollut yli vuosikymmenen projekti. Nyt rytinällä avattu ostoskeskus kätkee sisälleen kymmeniä pikkuliikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja tavarataloja.

O’Learys urheiluravintolat

O’Learys urheiluravintolat

O'Learysin tarina alkoi Bostonissa. Siellä O'Learysin perustaja ruotsalainen Jonas Reinholdsson rakastui ainutlaiseen sekoitukseen erilaisia ihmisiä, ruokia, juomia ja urheilua, jotka olivat osa monia alueen ravintoloita. Palattuaan hän avasi vuonna 1988 ensimmäisen O'Learys-ravintolan Göteborgiin.

Outotecin pääkonttorin Showroom

Outotecin pääkonttorin Showroom

Kaikissa maanosissa toimiva Outotec kehittää teknologisia ratkaisuja luonnonvarojen hyödyntämiseen, mineraalien jalostukseen ja metallien tuotantoon. Audico toimitti Outotecin uuden pääkonttorin kakkosvaiheen kaikki av-ratkaisut upeaa Showroomia myöten.

Helsingin Energian keskusvalvomo

Helsingin Energian keskusvalvomo

Helsingin Energia on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä, joka myy sähköenergiaa yli 300 000 asiakkaalle Suomessa ja kattaa kaukolämmöllä yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmitystarpeesta. Helsingin Energian yrityshistoria alkaa kunnallisen sähkölaitoksen perustamisesta Helsinkiin vuonna 1909.

Valkeakosken Tietotien lukio

Valkeakosken Tietotien lukio

Konseptina koko Valkeakoski Campus on houkutteleva, kansainvälinen, yksilön ja elinkeinoelämän tarpeisiin vastaava oppimis-, koulutus-, tutkimus- ja yritysympäristö. Kampusalueella sijaitsee koulujen lisäksi runsaasti yrityksille suunniteltuja toimitiloja ja palveluja.

TECHNOPOLIS

TECHNOPOLIS

Technopolis on yritysten lukumäärällä mitaten Euroopan suurimpia teknologiakeskuksia ja Suomen suurin teknologiayritysten toimintaympäristöihin erikoistunut yhtiö, jonka tarjoamassa palvelukokonaisuudessa yhdistyvät yritys- ja kehityspalvelut nykyaikaisiin toimitiloihin. Yhtiön teknologiakeskuksissa työskentelee 15 500 ihmistä 1150 yrityksessä ja yhteisössä.

Hotel Hilton Helsinki-Vantaa Airport

Hotel Hilton Helsinki-Vantaa Airport

Kansainvälisesti huippulaadukas lentokenttähotelli, Hilton Helsinki-Vantaa Airport, tarjoaa vierailleen nykyaikaiset palvelut viihtyisässä ympäristössä.

Casino Helsinki Sports Bar

Casino Helsinki Sports Bar

”Joka ilta urheilua – 30 sporttinäyttöä – tuhdit burgerit”. Näin syksyllä 2013 avattu Sports Bar Casino Helsinki houkuttelee uhreilufaneja. RAY:n Casinon monipuolinen viihdetarjonta on saanut uuden lisän tällä kohtaamispaikalla Helsingin ydinkeskustassa. Casino Helsinki on Suomen ainoa kansainvälinen pelikasino ja osa Raha-automaattiyhdistyksen toimintaa.

Hartwall Capital - Lampan talo

Hartwall Capital - Lampan talo

Vuonna 1817 valmistuneessa Lampan talossa Helsingin edustuspaikalla kauppatorin kupeessa on ollut sekä Stockmannin puoti että putka. Nyt peruskorjattuun taloon on muuttanut Hartwall Capital sekä kymmenkunta pientä yritystä. Kivijalassa toimii myös Michelin tähdellä palkittu pohjoismainen ravintola Olo ja Sokerileipuri Suomisen konditoriakahvila.

HIFK Petoklubi

HIFK Petoklubi

Helsingin IFK (Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors r.f.) perustettiin vuonna 1897. Seuran jääkiekkojoukkue on vanhin pääkaupunkiseudulla toimivista joukkueista. Helsingin Jäähalli on ollut IFK:n kotiareena vuonna 1966 pidetyistä avajaisista lähtien.

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Elämyksien kytkennät Audico Systems Oy:n vahva asiantuntijaorganisaatio oli Musiikkitalon vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen taustavoima. Musiikkitalon koko toiminta perustuu erilaisiin esitys- ja AV-järjestelmiin. Nämä toiminnot jakautuivat moneen eri urakkaan, joista Audico sai tehtävä...
Tapiola PK2

Tapiola PK2

Tapiola on Suomen kolmanneksi suurin finanssitalo. Tapiola on vakuutuksenottajien omistama yhtiöryhmä, johon kuuluu neljä vakuutusyhtiötä sekä pankki-, varainhoito- ja kiinteistötoimintaa. Tapiolalla on Suomessa 250 toimipistettä, joista 80 toimistoa.

Oasis of the sea

Oasis of the sea

Royal Caribbean Cruise Linesin Oasis of the Seas® aloitti liikennöinnin marraskuussa 2009 ensimmäisenä Oasis-luokan laivana. Maailman suurimpiin risteilylaivoihin kuuluva Oasis tarjoaa risteilyvieraille seitsemän eri teema-aluetta. Laivalta löytyy muun muassa vehreä keskuspuisto Central Park, kävelykatu Boardwalk, AquaTheater sekä maailman ensimmäinen karuselli merellä. Vastaavanlaista tehtävän ja nähtävän kirjoa ei ole aiemmin nähty maailman merillä. Oasiksen 2 700 hyttiin ja 28 huippuvarusteltuun sviittiin mahtuu yhteensä 5 400 matkustajaa.

Palokan koulukeskus

Palokan koulukeskus

Koululaiset saivat Jyväskylän Palokkaan uuden koulurakennuksen, samalla saatiin tiloja myös kulttuurille ja liikkunalle. Keskuksessa toimii koulun lisäksi kirjasto, kansalaisopisto ja liikuntahalli. Rakennus otettiin käyttöön syksyllä 2012.

Kangasala-talo

Kangasala-talo

Pirkanmaalaisen Kangasala-talon avajaisia juhlittiin näyttävästi kevättalvella 2015. Audico toteutti Suomen uusimman kulttuurikeskuksen esitys- ja kokoustekniikan.

Baltic Princess - Starlight Palace

Baltic Princess - Starlight Palace

Turusta Tukholmaan liikennöivä Baltic Princess tarjoaa koko perheen viihteen jatkeeksi potkua myös rankempaan menoon, kun laivan päänäyttämön Starlight Palacen äänentoisto pantiin uusiksi Audicon avustuksella.

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.