Schnick-Schnack-Systems D50-4-4, RGBW LED-paneeli

Tuotenumero N66420
Valmistaja Schnick-Schnack-Systems
Mallinumero D50-4-4, RGBW
Valmistajan tuotenumero 116.5026

Schnick-Schnack-Systemsin D-sarjan LED-paneelit ovat ehdoton valinta, silloin kun vaaditaan erityisen laadukasta valonlähdettä kuva esimerkiksi lattia-, seinä- tai pöytä pintoihin. D-sarjan tuotteet ovat RGBW värisekoituksella varustettuja rakennuspalikoita, joista voidaan rakentaa erimuotoisia matalaresoluutioisia video- tai väripintoja. Valkoisen ledin värilämpötila on 2000 K ja värintoistoindeksi (Ra) on yli 90.

Schnick-Schnack-Systemsin D-sarjan tuotteissa kaikki pikselit ovat erikseen kalibroituja ja esimerkiksi kaapelipituudet eivät aiheuta värimuutoksia ledeissä. Schnick-Schnack-Systemsin D-sarjan tuotteissa on sisäinen prosessointi, joka haluttaessa tekee muunnoksen RGB videomateriaalista RGBW:ksi. Ohjaussignaalina voidaan käyttää Schnick-Schnack-Systemsin omaa DPB-väylää (Dynamic-Pixel-Bus Protocol), joka tukee jopa 60 fps nopeutta. Myös DMX-väylää voidaan käyttää. D-sarjan paneelit on saatavilla 50 mm pikselivälillä.

- Pikseliohjattava

- Pikseliväli on 50 mm (pikselin keskeltä keskelle)

- Koko 200 x 200 mm

- Voidaan ohjata DPB- ja DMX-väylällä

- Käyttää system connector red -liitintä

- Kuuluu Generation 3 -tuoteperheeseen

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Schnick-Schnack-Systems D50-4-4, RGBW LED-paneeli

Valmistajan infoteksti

Saksalainen Schnick Schnack Systemsin tavoite on selkeä: tehdä maailman parhaat LED installaatiot yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Schnick Schnack Systems toimittaa markkinoiden parasta teknologiaa. Tuotteet valmistetaan Saksassa heidän omissa tuotantotiloissa, he käyttävät omaa teknologiaa ledien ohjaamiseen, jokainen tuote mitataan ja kalibroidaan. Lisäksi järjestelmäarkkitehtuuri on heidän itse suunnittelema. Schnick Schnack Systemsin tuotteet sopivat moneen ympäristöön arkkitehtonisesta projektista tapahtumatekniikkaan, on kyse sitten sisustuselementtiin, julkisivuun tai lavarakenteisiin integroimisesta. Joustavan tuotannon ansiosta Schnick Schnack Systems pystyy kustomoimaan ratkaisujaan, jotta ne vastaisivat juuri asiakkaan tarpeisiin. Tuotannon joustavuus ja nopeus antavat myös erinomaiset lähtökohdat projektien toteutuksille.

Schnick Schnack Systemsin filosofia perustuu pitkäjänteisyyteen. Tuotteiden ja järjestelmien jatkuva kehitys, varaosien saatavuus ja jo olemassa olevien asennuksien tuen antaminen. ”Uskomme, että pitkäaikainen suhde asiakkaisiin on tärkeämpää kuin nopean voiton tekeminen.”

Schnick Schnack Systemsin ratkaisuja on käytetty muun muassa Eurovision Song Contest -kilpailuissa vuosina 2009, 2011, 2012, 2015 ja 2017. Lisäksi Arkkitehtonisessa ympäristössä Schnick Schnack Systemsin ratkaisuja voi nähdä muun muassa Vodafonen pääkonttorilla, Frankfurtin lentokentällä sekä CERN:ssä.