Sennheiser EW 100 G4-935-S-A langaton käsilähetinsetti

Tuotenumero N64308
Valmistaja Sennheiser
Mallinumero EW 100 G4-935-S-A
Valmistajan tuotenumero 507562

Langaton käsilähetinsetti laulu- ja puhekäyttöön

- e 935 kapseli, kevyt alumiininen käsilähetinrunko kytkimellä

- taajuusikkuna, band A: 516 - 558 MHz

- nopea taajuuksien allokointi jopa 12 vastaanottimelle

- 1680 valittavaa taajuutta 42 MHz sisällä, viritettävissä UHF-alueella

- jopa 20 yhteensopivaa kanavaa

- LCD-näyttö

- kantavuus jopa 100 m

- suuri RF-lähtöteho (jopa 30 mW)

Pakkaus sisältää: EM 100 G4 vastaanottimen, SKM 100 G4 -käsilähettinen, e 935 dynaamisen kapselin (kardioidi), räkkiraudat, RJ10 kaapelin, ulkoisen virtalähteen 10.5 - 16 V DC, 2 BNC liitintä, virtalähteen NT2 ja 2x AA-paristot

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Sennheiser on varmuudella yksi maailman arvostetuimmista, pitkäikäisimmistä ja kokeneimmista mikrofonivalmistajista. Yli 65-vuotisen historiansa aikana monialaiseksi jättiläiseksi kasvanut yritys valmistaa tänään niin kovinta A-luokkaa – parhaita ammattijärjestelmiä mitä rahalla – kuin kuluttajalle suunnattuja edullisia käyttötuotteita.

Maailman parhaat mikrofonit sekä langattomat analogiset ja digitaaliset järjestelmät korvamonitoreineen ovat Sennheiserin tuotepalettia, joka ulottuu aina langattomiin konferenssijärjestelmiin asti. Kaikille Sennheiserin tuotteille yhteistä on tinkimätön laatu ja ennakkoluuloton, teknologian huippusovelluksia hyödyntävä tuotekehitys.

Sennheiserin valikoimista jokainen asiakas löytää mitä on hakemassa, olipa ostoslistalla kuulokepari tai monikymmenkanavainen langaton digitaalinen mikrofonijärjestelmä. 

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden