Sennheiser MKE 1-EW-3 lavalier-mikrofoni

Tuotenumero N21311
Valmistaja Sennheiser
Mallinumero MKE 1-EW-3
Valmistajan tuotenumero 502879

Sennheiserin pienin lavalier-mikrofoni korkeinta laatua edellyttävään musikaali-, show- ja broadcast-käyttöön. Täyteläinen ja luonnollinen soundi, selkeä ja miellyttävä diskanttitoisto. Ihonvärisen, lähes huomaamattoman pallokuvioisen kondensaattorimikrofonin taajuusvaste on 20–20000 Hz, ja se kestää jopa 142 dB äänenpaineen. Tehokas suojaus esiintyjän hikoilua vastaan. Ultraohut 1 mm kaapeli kiinnitetään klipsillä tai teipillä. Mukana kolme maskeeraussuojaa sekä kaksi erityyppistä kapselikuorta vasteen muokkaamiseen ja puhallusäänien vaimentamiseen.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Sennheiser on varmuudella yksi maailman arvostetuimmista, pitkäikäisimmistä ja kokeneimmista mikrofonivalmistajista. Yli 65-vuotisen historiansa aikana monialaiseksi jättiläiseksi kasvanut yritys valmistaa tänään niin kovinta A-luokkaa – parhaita ammattijärjestelmiä mitä rahalla – kuin kuluttajalle suunnattuja edullisia käyttötuotteita.

Maailman parhaat mikrofonit sekä langattomat analogiset ja digitaaliset järjestelmät korvamonitoreineen ovat Sennheiserin tuotepalettia, joka ulottuu aina langattomiin konferenssijärjestelmiin asti. Kaikille Sennheiserin tuotteille yhteistä on tinkimätön laatu ja ennakkoluuloton, teknologian huippusovelluksia hyödyntävä tuotekehitys.

Sennheiserin valikoimista jokainen asiakas löytää mitä on hakemassa, olipa ostoslistalla kuulokepari tai monikymmenkanavainen langaton digitaalinen mikrofonijärjestelmä. 

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden