Sony SRG-300HC IP-turvakamera

Tuotenumero N46875
Valmistaja Sony
Mallinumero SRG-300HC
Valmistajan tuotenumero SRG-300HC

Kattoon asennettava IP-turvakamera, joka soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Sony SRG-300HC IP-turvakamera

Artikkelit

Kuntatalo

Kuntatalo

Helsingin Kallion Sydämessä sijaitsevassa Kuntatalossa surisee pora ja tilan täyttävät tellingit. Talo on palvellut 30 vuoden ajan kuntien keskusjärjestön Suomen Kuntaliiton toimitilana ja siinä ohella taipunut monenlaisten kokousten näyttämöksi.

Lue lisää »

Ilmarinen

Ilmarinen

Suuri toimitalo tulvii valoa ja puhtaita pintoja, korviin kantautuu rauhallista puhetta ja näppäimistöjen naputusta. Kulman Takana tuoksuu tuore kahvi ja helisee nauru. Ollaan työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisen vasta uusituissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Tältä näyttää ja kuulostaa hyvin suunniteltu työympäristö.

Lue lisää »

Asianajotoimisto Borenius

Asianajotoimisto Borenius

Kun Borenius, yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista, alkoi etsiä uusia toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta yrityksen kasvaessa, hakukriteerit olivat kovat. Tilaa tarvittiin parille sadalle henkilölle, vieläpä niin, että suurimmalla osalla olisi oma huone. Yksityisyyden lisäksi tarvittiin monen kokoisia tiloja erilaisille neuvotteluille, välimiesoikeudelle, seminaareille ja koulutuksille. Puitteiden piti vastata myös yrityksen arvoja, joissa korostuu kansainvälisyys, kestävyys ja pelkistetty näyttävyys.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Sony ei enempiä esittelyjä kaipaa. Lähes 70-vuotias japanilaissyntyinen elektroniikkajättiläinen osaa kaiken kuvaan liittyvän – ja usein paremmin kuin muut. Audico tarjoaa yritysasiakkailleen Sonyn valtavista valikoimista erityisesti laatuluokan projektoreita ja näyttöjä. Erityisasemaan on noussut asennusprojektorien kirkkain kärki: laseria valonlähteenään hyödyntävät projektorit, jotka edustavat uusinta saatavilla olevaa teknologiaa.

Valikoimasta löytyvät esimerkiksi huikea 7000 lumenin VPL-FHZ700L – maailman kirkkain Sonyn 3LCD-tekniikkaa käyttävä projektori – jonka kuvanlaatu ja luotettavuus ovat poikkeuksellista luokkaa, sekä samaan tekniikkaan perustuva 4000 lumenin WUXGA-laserprojektori VPL-FHZ55, jonka voi asentaa haluttuun kulmaan, siis myös kyljelleen tai ylösalaisin.

Sonyn laserprojektorien valonlähteelle luvataan käyttöikää 20 000 tuntia, eli vähintään kymmenkertaisesti perinteiseen lamppuun nähden. Käyttökulut kevenevät merkittävästi koko projektorin käyttöiän ajan myös energiankulutuksen suhteen, joka on murto-osa aiemmasta. Laitteiden käynnistys ja sulkeminen tapahtuu silmänräpäyksessä, ja kuvan resoluutio on täyttä teräväpiirtoakin tarkempi, joten yleisö näkee isoja, kauniita kuvia – pikselien sijaan.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi