Sony VPL-EW345 projektori WXGA OUTLET

Tuotenumero N61025_OUTLET
Valmistaja Sony
Mallinumero VPL-EW345
Valmistajan tuotenumero VPL-EW345_OUTLET
Poistotuote (1kpl), ilman pakkausta.
Poistomyyntituote - kysy lisää outlet-myynnistämme 020 767 9460 tai outlet@audico.fi!
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Sony ei enempiä esittelyjä kaipaa. Lähes 70-vuotias japanilaissyntyinen elektroniikkajättiläinen osaa kaiken kuvaan liittyvän – ja usein paremmin kuin muut. Audico tarjoaa yritysasiakkailleen Sonyn valtavista valikoimista erityisesti laatuluokan projektoreita ja näyttöjä. Erityisasemaan on noussut asennusprojektorien kirkkain kärki: laseria valonlähteenään hyödyntävät projektorit, jotka edustavat uusinta saatavilla olevaa teknologiaa.

Valikoimasta löytyvät esimerkiksi huikea 7000 lumenin VPL-FHZ700L – maailman kirkkain Sonyn 3LCD-tekniikkaa käyttävä projektori – jonka kuvanlaatu ja luotettavuus ovat poikkeuksellista luokkaa, sekä samaan tekniikkaan perustuva 4000 lumenin WUXGA-laserprojektori VPL-FHZ55, jonka voi asentaa haluttuun kulmaan, siis myös kyljelleen tai ylösalaisin.

Sonyn laserprojektorien valonlähteelle luvataan käyttöikää 20 000 tuntia, eli vähintään kymmenkertaisesti perinteiseen lamppuun nähden. Käyttökulut kevenevät merkittävästi koko projektorin käyttöiän ajan myös energiankulutuksen suhteen, joka on murto-osa aiemmasta. Laitteiden käynnistys ja sulkeminen tapahtuu silmänräpäyksessä, ja kuvan resoluutio on täyttä teräväpiirtoakin tarkempi, joten yleisö näkee isoja, kauniita kuvia – pikselien sijaan.