Kuukauden testien ja harkinnan jälkeen Suvilahden Tiivistämön tekniikka päätyi DiGiCo:n SD12 ja S31 miksereihin. SD12:ssa löytyy viimeisimmän päivityksen jälkeen 72 inputtia ja 32 stereo bussia groupeja tai auxeja varten, eli vallan riittävästi Tiivistämön käyttöön.

Järjestelmän lavaräkiksi hankittiin DiGiCo:n D2-räkki, josta löytyy runsaasti in- ja outputteja (48/16). Modulaarisuutensa ansiosta D2-räkki on helposti laajennettavissa vielä 32 in/outputilla, mikäli tarvetta tulevaisuudessa ilmenee. SD12:n kaveriksi etupäähän hankittiin Waves SoundGrid serveri ja Waves:in Axis One tietokone mahdollistamaan Waves:in plugareiden käytön livetilanteessa. S31:nen valittiin monitoripäähän kustannustehokkuuden ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta.

”Päädyimme DiGiCo:n miksereihin testailtuamme eri valmistajien laitteita ja todettuamme että DiGiCo:issa saimme eniten vastinetta rahoillemme.”, kertoo Tiivistämön äänimestari Teemu Puputti. ”Investointi DiGiCo:n miksereihin oli helppo perustella kirstunvartijoille järjestelmän helpon laajennettavuuden, hinta-laatusuhteen ja kollegoilta kuultujen kehujen ansiosta. Ja kyllähän kupissa painoi myös Audico Oy:n vahva osaaminen, huollon helppous ja hyvät yhteydet DiGiCo:n pääkonttoriin.”, jatkaa Tiivistämön valaistusmestari/ tekniikan vastaava Jarkko Tuominen.