Palvelukonseptina toimitilat

Technopolis on yritysten lukumäärällä mitaten Euroopan suurimpia teknologiakeskuksia ja Suomen suurin teknologiayritysten toimintaympäristöihin erikoistunut yhtiö, jonka tarjoamassa palvelukokonaisuudessa yhdistyvät yritys- ja kehityspalvelut nykyaikaisiin toimitiloihin. Yhtiön teknologiakeskuksissa työskentelee 15 500 ihmistä 1 150 yrityksessä ja yhteisössä. Technopolis toimii Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla sekä Pietarissa.

Technopoliksen uusi teknologiakeskus on valmistunut Ruoholahteen, Helsinkiin Länsiväylän viereen. Teknologiakeskus nousi 27 200 neliömetrin kokoiseksi työympäristöksi tarjoten erinomaiset puitteet niin pienyrityksille kuin suurten organisaatioiden pääkonttoreillekin. Technopolis haluaa tarjota teknologiayrityksille dynaamisen ympäristön koosta ja kehitysvaiheesta riippumatta.

Monipuoliset kehitysohjelmat, laaja palvelukokonaisuus sekä huippumodernit toimitilat luovat ainutlaatuisen toimintaympäristön teknologiayrityksille. Tilojen tavoitteena on helppo muunneltavuus yritysten kasvaessa ja tilatarpeiden jatkuvasti muuttuessa, energian hallinta sekä monipuoliset palvelut, jotta kasvuyritykset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Audico Systems on tehnyt yhteistyötä Technopoliksen kanssa myös mm. Technopolis Innopolissa Espoon Otaniemessä ja Helsinki-Vantaan Technopoliksella. Ruoholahden kohteeseen Audico suunnitteli ja toteutti yhteistyössä asiakkaan kanssa toiveiden mukaiset AV-ratkaisut talon yhteiskäytössä oleviin koulutus- ja neuvottelutiloihin. Kaikki tilat varustettiin täyttämään vaativampienkin neuvottelu- ja esitystilanteiden tarpeet. AV-ohjaus suunniteltiin käyttäjälle mahdollisimman helpoksi langattomilla AV-ohjausjärjestelmillä. AV-laitteiden käyttö sujuu ilman valvovaa teknistä henkilökuntaa, myös tilojen kokoa muutettaessa. Valonohjaus on luonnollisesti kytketty ohjausjärjestelmään.