Vahva teknologioiden hallinta, pitkä kokemus, alan parhaat teknologiakumppanit ja asiakaslähtöinen palvelu ovat aina olleet Audicon valtteja AV-järjestelmätoimittajana. Keväisen (2020) yrityskaupan myötä uusilla luovilla ammattilaisilla kasvanut organisaatiomme on saanut vahvistuksia monella saralla. Bright Installation Oy yhdistyi Audico Systemsin projektiliiketoiminnan kanssa ja roolini muuttui Audico Systems Oy:n toimitusjohtajaksi. On erittäin mielenkiintoista ja innostavaa ottaa uusi tehtävä vastaan yritykseltä, jonka koko toiminnan fokus on juuri AV-tekniikka ja sen toimitukset. Minulle on kunnia päästä luotsaamaan Audico Systemsiä eteenpäin.

Korona-epidemian myötä elämme poikkeuksellista ja haastavaa ajanjaksoa. Tarjontamme ja palvelumalliemme tulisi tukea asiakkaidemme tarpeita näiden muuttuessa. Kokemuspohjaisesti tunnemme mitä aina toimiva ’patarauta’ merkitsee asiakkaalle, mutta samaan aikaan jatkuva uuden tekniikan kehitys huomioidaan uusien innovaatioiden ja palvelukehityksemme tarjontaa ajatellen. Panostamme tästä syystä aktiivisesti henkilöstömme koulutukseen ja kehitykseen, joita audiovisuaalista alaa koskeva kehittyvän teknologian ymmärrys ja omaksuminen sekä nyt muuttunut maailma vaativat.

Audicon henkilökunta on avainroolissa yrityksemme menestyksessä - jokaisen audicolaisen panos vahvistaa meitä. Yhdistymisen ja uudelleenjärjestelyn myötä Audico Systemsin resurssit ovat kasvaneet niin määrässä kuin laajuudessaan. Tämän myötä on ryhdytty toteuttamaan uusia toimintamalleja, joiden odotetaan kantavan hedelmää myös pitkälle tulevaisuuteen. Myynnin tueksi Audico Systemsille on perustettu uusi Teknologia ja ohjelmistot -osasto, jonka asiantuntijaryhmä tukee sekä myynnin suunnittelua että tuotantoa.  Myös järjestelmäsuunniteluun ja projektien dokumentointiin on saatu lisää kaivattua vahvistusta. Samalla huolto- ja ylläpitopalvelumme ovat vahvistuneet ja pystymme täten paremmin vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin palveluliiketoiminnassa. Näiden keskiössä toimii Palvelukeskus, joka vastaa yrityksemme asiakaspalvelusta, hankinnoista, projektien hallinnoinnista ja laskutuksesta sekä varastotoiminnoista. Tutustu Audicon tiimiin tarkemmin täältä.

Audicon väessä välittyy omistautuneisuus ja ratkaisuhenkisyys – näillä eväillä on helppo aloittaa yhteinen matkamme.