Audico on kasvanut, ja yritykselle tarvittiin lisää tilaa. Yhtiön johto etsi uusia tiloja jonkin aikaa, kunnes sopiva paikka löytyi Olarinluomasta Kehä II:n ja Länsiväylän kainalosta. Muutto tapahtui elokuussa 2017.

Selvä parannus entiseen on se, että talo on nykyaikainen. Tilat ovat muunneltavia, ja niiden turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota. Asiakkaiden vastaanottotila eli pääaula on valoisa ja viihtyisä. Erikokoiset neuvotteluhuoneet äänieristettiin ja suojattiin katseilta. Suurelta lastauslaiturilta tavaran kuljettaminen sisään ja ulos käy vaivatta.

Katutason demosalissa on tilaa esitellä yrityksen tuotteita, ja asiakkaat pääsevät siellä helposti kokeilemaan esillä olevia laitteita. Korkea ja akustoitu tila sopii hyvin myös koulutustilaisuuksiin. Niitä on jo pidettykin. Parkkipaikkoja riittää kaikille vieraille talon edustalla.

Osoitteessa Olarinluoma 12 on Audicon kiinteistöyhtiön omistama talo, josta emoyrityksellä on käytössään puolet eli 2000 neliötä. Toinen puoli vuokrataan ulkopuolisille yrityksille.

Paikan päälle pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä. Niittykummun metroasemalta on kävelymatka, ja bussilla pääsee aivan oven eteen. Tervetuloa tutustumaan taloon!