Community

Amerikkalaisen Communityn hengästyttävän monipuolinen kaiutinvalikoima tuntuu kattavan oikeastaan kaiken stadionluokan jättimäisistä ripustuksista hienostuneen huomaamattomiin asennuskaiuttimiin.

Ulkokäyttöön Communityltä löytyvät kosteutta ja jopa myrskytuulia risteilyaluksen kannella kestävät ratkaisut, kuten EN54-sertifioidut kuulutusjärjestelmät sekä R- ja W-sarjat suurille ja pienille urheiluareenoille. C- ja D-sarjat tarjoavat kattavan valikoiman seinä-, katto- ja riippukaiuttimia julkisten sisätilojen kiinteisiin asennuksiin.

Sirosti muotoillusta E-sarjasta puolestaan löytyy juuri sopivan mittainen pasiivinen pilarikaiutinratkaisu esimerkiksi kirkko- tai kokoussalin puhe- ja musiikkitoistoon, ja V- ja I-kaiutinjärjestelmät taas venyvät pienestä klubista suuren konsertin äänentoistoon.

Kaikki Communityn kaiutinperheet lupaavat luotettavaa toimintaa, pitkää käyttöikää ja korkealuokkaista soundia edullisin kokonaiskustannuksin. Community on vuodesta 2019 lähtien ollut osa Biamp Groupia.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti