InOut

InOut on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan pienikokoisia MP3-soittimia ja vahvistimia, jotka soveltuvat loistavasti 24/7 äänentoistoon.

InOut MP3-toistimet ja verkkoplayer ovat suunniteltu reagoimaan ohjauskäskyihin, joita voidaan lähettää esimerkiksi painonapilla, liiketunnistimella tai hälytys- ja automaatiojärjestelmän välityksellä. Lisäksi ne käsittelevät joustavasti eri audioformaatteja, ja kappaletiedostot saadaan toistettua ohjelmoitujen soittolistojen, ajastuksen tai verkkokomentojen mukaan.

InOutin monikanavaiset vahvistimet puolestaan tarjoavat kokoonsa nähden ällistyttävän määrän tehoa. Yksi vahvistimien suunnittelun eduista on poikkeuksellisen vähäinen lämpökuorma, joten vahvistimet voidaan sijoittaa ahtaisiinkin paikkoihin. 

InOut network playerin etäohjattavuus ethernet-väylän kautta tekee InOutin laitteista varteenotettavan vaihtoehdon niin teatteriin, museon tai hotellin äänimaiseman hallintaan kuin vaikkapa kauppaketjun mainostoistoon.

InOut-yhtiön valikoima sisältää myös valtaisan määrän muita laadukkaita äänijärjestelmän komponentteja mikrofoneista muuntimiin, joten kattavan hälytys-, kuulutus-, kokous- tai taustamusiikkimusiikkijärjestelmän toteuttaminen on enää kaiuttimia vaille. Analogiliitäntöjensä kautta InOut-laitteet ovatkin helposti kytkettävissä olemassa olevaan äänentoistojärjestelmään kaikkialla missä tarvitaan hyvälaatuista ääniviestintää.

Lisätietoja

Jouko Suonio

Jouko Suonio

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti