MA Lighting

Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa kaikki järjestelmäkomponentit huippuluokan valo-ohjaimista mediaservereihin ja ohjausverkkotuotteista digitaalihimmentimiin

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut GrandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – GrandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Node-muuntimilla ja NPU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA- ja GrandMA2-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä GrandMA2-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, Ultra Light-konsoleista erityisiin Silent-versioihin ja kustannustehokkaista Faderwing-lisäyksiköistä onPC-softan ja Command Wingin yhdistelmiin.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 23

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
 1. MA-Lighting FLIGHTCASE FOR ONPC COMMAND WING kuljetuslaatikko
 2. MA-Lighting GRAND MA2 FADERWING lisäliukulaajennus
 3. MA-Lighting GRANDMA3 2PORT NODE DMX-laajennus valopöytään
 4. MA-Lighting GRANDMA3 8PORT NODE DMX-laajennus valopöytään
 5. MA-Lighting GRANDMA3 COMPACT valopöytä
 6. MA-Lighting GRANDMA3 COMPACT XT valopöytä
 7. MA-Lighting GRANDMA3 EXTENSION lisäliukulaajennus
 8. MA-Lighting GRANDMA3 FULL-SIZE CRV valopöytä
 9. MA-Lighting GRANDMA3 FULL-SIZE valopöytä
 10. MA-Lighting GRANDMA3 LIGHT CRV valopöytä
 11. MA-Lighting GRANDMA3 LIGHT valopöytä
 12. MA-Lighting GRANDMA3 PROCESSING UNIT L parametrien laajentaja
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 23

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti