Pharos

Pharos on dynaaminen valo-ohjaus ratkaisu pienestä sisävalaistusasennuksesta aina koko kaupungin kattavaan julkisivuvalaistukseen, on kyse sitten valkoisesta tai värisekoituksella varustetusta valaistuksesta. Helppokäyttöinen ja käyttötarkoitukseen sopeutuva tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä joustavuutta valon ohjaukseen.

Pharosta käytetään maailmanlaajuisesti tunnetuissa kohteissa. Pharos -ohjausjärjestelmä ohjaa valaistusta ympäri vuorokauden maailmaanlaajuisesti huvipuistoissa, valotaideteoksissa, ostoskeskuksissa, kirkoissa, museoissa, lentokentillä ja paljon muissa erilaisissa kohteissa. Muutamia esimerkkejä kohteista on muun muassa London Eye Lontoossa, Versailles Gardens Pariisissa, Madison Square Gardens ja Rockefeller Centre New Yorkissa.

Pharos yhdistää ohjelmiston ja laitteet. Pharos on skaalautuva järjestelmä, jonka lähtökohtana suorituskyky ja luotettavuus. Luotettavuudesta kertoo myös valmistajan myöntämä 5 vuoden takuu. Ohjelmointi tapahtuu ilmaisella Pharos Designer 2 -ohjelmalla.

Pharos on valaisinvalmistajista riippumaton valo-ohjaukseen erikoistunut yritys. Pharoksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa, jossa myös kaikki Pharoksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan. Luotettavuus ja maailmanlaajuinen tekninen tuki on tehnyt Pharoksesta yhden arvostetuimmista valo-ohjain valmistajista. Pharos on osa Carallon groupia, joka kehittää ohjausratkaisuja usealle laitevalmistajalle.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
 1. Pharos BPS UK BB painikepaneeli
 2. Pharos BPS UK BN painikepaneeli
 3. Pharos BPS UK CC painikepaneeli
 4. Pharos BPS UK WN painikepaneeli
 5. Pharos BPS UK WW painikepaneeli
 6. Pharos DMX/RDM SPLITTER DMX splitteri
 7. Pharos EXT I/O sovitin
 8. Pharos LPC1 valo-ohjain
 9. Pharos LPC2 valo-ohjain
 10. Pharos LPC4 valo-ohjain
 11. Pharos POE verkkokytkin
 12. Pharos RIO D (DALI) I/O sovitin
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 18

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti