Schnick Schnack Systems

Saksalainen Schnick Schnack Systemsin tavoite on selkeä: tehdä maailman parhaat LED installaatiot yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Schnick Schnack Systems toimittaa markkinoiden parasta teknologiaa. Tuotteet valmistetaan Saksassa heidän omissa tuotantotiloissa, he käyttävät omaa teknologiaa ledien ohjaamiseen, jokainen tuote mitataan ja kalibroidaan. Lisäksi järjestelmäarkkitehtuuri on heidän itse suunnittelema. Schnick Schnack Systemsin tuotteet sopivat moneen ympäristöön arkkitehtonisesta projektista tapahtumatekniikkaan, on kyse sitten sisustuselementtiin, julkisivuun tai lavarakenteisiin integroimisesta. Joustavan tuotannon ansiosta Schnick Schnack Systems pystyy kustomoimaan ratkaisujaan, jotta ne vastaisivat juuri asiakkaan tarpeisiin. Tuotannon joustavuus ja nopeus antavat myös erinomaiset lähtökohdat projektien toteutuksille.

Schnick Schnack Systemsin filosofia perustuu pitkäjänteisyyteen. Tuotteiden ja järjestelmien jatkuva kehitys, varaosien saatavuus ja jo olemassa olevien asennuksien tuen antaminen. ”Uskomme, että pitkäaikainen suhde asiakkaisiin on tärkeämpää kuin nopean voiton tekeminen.”

Schnick Schnack Systemsin ratkaisuja on käytetty muun muassa Eurovision Song Contest -kilpailuissa vuosina 2009, 2011, 2012, 2015 ja 2017. Lisäksi Arkkitehtonisessa ympäristössä Schnick Schnack Systemsin ratkaisuja voi nähdä muun muassa Vodafonen pääkonttorilla, Frankfurtin lentokentällä sekä CERN:ssä.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti