Näitä led-tekniikalla varustettuja siroja ja tyylikkäitä gobo-projektoreja, valmistetaan sisä- ja ulkokäyttöön. Eri malleja voidaan kiinnittää kattoon, seinään tai tolppaan sekä myös upottaa huomaamattomasti välikattoon ja asentaa suoraan kiinni virtakiskoon.

Projektorien perusvärit ovat musta, valkoinen ja hopeinen metalli, mutta myös custom-värejä saa erikoistilauksesta.

Ajattoman tyylikkäät Derksen PHOS-projektorit ja niiden heijastama tarkka jälki sopivat monenlaisiin paikkoihin ja tarkoituksiin. Yrityksen aulatilaan heijastettu logo tai brändin iskulause, ravintolan seinälle projisoitu ruokalista tai mainoskuva, opastemerkintä kauppakeskuksen lattialla tai ulkona jalkakäytävällä ja julkisten rakennusten, kuten museoiden ja kirkkojen viestintä ovat esimerkkejä toteutetuista käyttökohteista.

Projektorin led-tekniikka ja valovoimainen huippuobjektiivi takaavat sen, että yrityksen viesti tai kuvio piirtyy heijastettavaan pintaan terävänä ja kirkkaana. Gobo eli lasimaski, joka sisältää heijastettavan kuvan tai tekstin, on helppo vaihtaa laitteeseen ilman työkaluja. Gobo voi olla joko mustavalkoinen, harmaasävyinen tai sisältää yhden tai useamman värin aina täyteen 4-väritoteutukseen asti. Yksilöllisten gobojen tilaaminen on helppoa ja nopeaa Audico Systemsin kautta.

Derksen PHOS-projektorit ovat yksinkertaisesti ja takuuvarmasti toimivia laitteita, jotka ovat pitkäikäisiä ja käytännössä huoltovapaita. Led-tekniikan ansiosta ne kuluttavat hyvin vähän sähköä eivätkä tuota juurikaan lämpöä. Tehokkaimmissa projektorimalleissa on erittäin hiljainen jäähdytyspuhallin ja pienempitehoiset mallit ovat passiivijäähdytettyjä eli täysin äänettömiä.

85 mm objektiivi toimitetaan aina projektorin mukana, mutta erikseen ostettavilla laajakulma-/teleoptiikoilla tai kääntöpeileillä maskin kuvio tai teksti voidaan heijastaa halutun matkan päähän juuri sopivan kokoisena.

***

Lue lisää Leppävaarankäytävästä, jossa Derksen PHOS gobo-projektoreja käytetään kuvataiteen projisoimisessa käytävän viiteen pilariin.

Tutustu tuotteisiin Audico Shopissa.

________________________________________________________________________________________________