Audico suunnittelee ja toimittaa toimintakriittisiä ratkaisuja, kuten näyttösimulaatioita vaativiin ohjaustiloihin. Palveluihin sisältyvät myös monipuoliset koulutukset jatkuvasti kehittyvän teknologian hallitsemiseksi. Audico tarjoaa myös kattavan huollon ja ylläpidon, joka päivystää vuorokauden ympäri.

Ratkaisuja ja palveluja hyödyntävät sekä julkisten että yksityisten tahojen turvallisuus-, tilanne- ja verkko-operaatiokeskukset, sairaalat, kiinteistöjen kameravalvonta- ja seurantatilat, erilaiset liikenneoperaattorit kuten lennonjohto ja muu liikennevalvonta sekä teollisuus, tehtaiden ja laitosten tuotanto. Tällaisissa vuorokauden ympäri toimivissa ympäristöissä mitään ei voi jättää sattuman varaan.

Moderni valvomo jakaantuu, kun tieto keskittyy

Digitaalista dataa tulvii maailmaan joka sekunti. Tämä tarkoittaa sekä mahdollisuuksia että riskejä. Luotettava tieto on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Suurien tietomäärien keräys, esittäminen, ohjaaminen ja hallinta tulee sujua kitkattomasti. Digitaalinen laitedata, esimerkiksi jatkuvasti kehittyvä esineiden
internet (IoT = Internet of Things), on avannut mullistavia mahdollisuuksia etähallintaan ja seurantaan.

Moderni malli valvomolle sisältää usein hermokeskuksen lisäksi kriisihuoneita sekä työpisteitä jopa kilometrien päässä toisistaan. Verkotetut ympäristöt mahdollistavat nykyaikaisessa valvomossa fyysisen ja virtuaalisten laitemaailman yhdistämisen saumattomasti.

"Vaaditaan toimintavarmuutta, skaalautuvuutta ja käyttäjäystävällisyyttä – aina työergonomiaa myöten", Jukka Oksanen, Audicon valvomoteknologiasta vastaava myyntipäällikkö listaa. "Tällainen dynaaminen valvomotila nopeuttaa ja tarkentaa kriittistä päätöksentekoa. Se on välttämätön vaaratilanteiden hallitsemiseksi".

Käyttäjä määrittelee vaatimukset

Audico tarjoaa markkinoiden kehittyneimmät hallinta- ja ohjausratkaisut, videoseinät ja -prosessointiteknologiat sekä työpisteiden tekniset kalusteet. Syvällisen osaamisen ja valmistajista riippumattoman lähestymistavan ansiosta Audicon asiakkaat saavat aina tarkoituksiinsa parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Tärkeintä valvomohankkeessa on selkeä käyttötavoite ja elinkaaren suunnittelu teknologisen kehityksen huomioiden. Asiakkaiden tarve tiiviimmälle yhteistyölle kasvaa jatkuvasti, tarve tuelle, koulutukselle, huollolle ja ylläpidolle kannattaa miettiä jo hankkeen alussa.

"Suosittelen kumppania, joka sitoutuu ja perehtyy asiakkaan käyttötavoitteisiin. Kokemus ja vahva osaaminen, yhdistettynä tiiviiseen yhteistyöhön laitevalmistajien kanssa takaa toimivan lopputuloksen", Oksanen tiivistää.

 

 Tervetuloa tutustumaan valvomoesittelytilaamme Espoossa!