Tervetuloa Audicon uuteen verkkopalveluun!

Teetimme taannoin asiakaskyselyn, jossa kysyimme asiakkailtamme minkälaista palvelua he kaipaavat: mitä uutta ja miten voimme parantaa jo olemassa olevia palveluja. Yhtensä tärkenä osa-alueena esille nousi verkkopalvelun kehittäminen ja tuotevalikoiman esille tuominen. Tähän toiveeseen vastaamme nyt.

Meillä on kunnia toivottaa Sinut tervetulleeksi Audicon uuteen verkkopalveluun, joka on paljon enemmän kuin pelkästään uudet verkkosivut. Uudesta verkkopalvelusta löytyy kaikki mitä verkkosivuilta voi odottaa: yhteystiedot, ajankohtaiset tiedot ja uutiset, referenssitarinat sekä palvelu- ja tuotevalikoima. Uudessa palvelukokonaisuudessa perinteisten verkkosivusisältöjen on lisäksi myös verkkokauppa suomeksi. Verkkokauppa kokoaa yhteen useiden päämiesten tuotteet ja suurin osa tuotteista on tilattavissa suoraan linkkiä klikkaamalla. Verkkokaupasta löytyy kaikki tarvittava tuoteinfo sekä valmistajien kuvaukset – yhdestä ja samasta paikasta. Lisäksi kaupassa on outlet, josta löytyy huipputuotteita edulliseen hintaan.

Verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaillemme. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteita kaupasta, ole yhteydessä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen, niin luomme sinulle tunnukset.
Korttimaksumahdollisuus aukeaa vuoden 2019 aikana.

Verkkopalvelumme on Sinua ja Sinun tarpeitasi varten. Olit sitten sähköurakoitsija tai kaupunginteatterin valosuunnittelija, palvelustamme löytyy tarvittavat tuotteet.

Jos jotain puuttuu sivustolta tai haluat antaa kehitysehdotuksia! Ole yhteydessä!

Tavoitat meidät osoitteesta shop@audico.fi