Fortums huvudkontor

Audico Systems Oy i Finland installerade AV-system i energiföretaget Fortums magnifika showroom samt tiotals mötesrum. AV-projektet blev en succé och ledde till att Audico Systems fick förtroendet att driva ett liknande projekt även i Sverige.

white-case

Advokatbyrå White & Case

När ett internationellt företag väljer att flytta och förnya allt, inklusive alla audiovisuella system, är det nödvändigt att ta i beaktande gemensamma globala riktlinjer, men också lokala behov och särdrag. Audico agerade som partner för AV systemen när White & Case planerade, renoverade och tog i bruk sina nya lokaler.

Neste Sköldvik

I Nestes raffinaderi i Sköldvik i Borgå, hanteras farliga ämnen. Säkerhetsbestämmelserna är noggranna, men trots detta kan gasläckor och eldsvådor uppstå. Moderna larmsystem når tusentals anställda i varje del av det 13 kvadratkilometer stora området.

Finrail

Finrail Oy svarar för trafikledningen på järnvägarna och för att tågtrafiken går smidigt. Trafiken leds med moderna anordningar från ledningscentraler runtom i Finland.

KappAhl

Att använda sig av digitala lösningar i butikerna är en del av KappAhls nya och fräscha butikskoncept. Audico har stött KappAhl vid planeringen av den audiovisuella utformningen och levererat system till trettio butiker i Sverige.

Nyheter

CASE-kundtidning 1/2021 har utkommit!

CASE-kundtidning 1/2021 har utkommit!

Vad är aktuellt just nu inom det audiovisuella och hos Audico Systems AB? Svar till dessa frågor kan du hitta i vår nyligen utkomna kundtidning CASE!

Audico Systems AB flyttar

Audico Systems AB flyttar

Audico Systems AB flyttar till nya lokaler från och med 17 augusti 2020. Den nya adressen är Gustavslundsvägen 137, 167 51 Bromma.

Beredskapen för coronaviruset hos Audico

Beredskapen för coronaviruset hos Audico

Hos oss på Audico är det viktigaste att säkerställa hälsa och säkerhet för anställda, samarbetspartners och kunder. Vi gör vårt bästa för att betjäna våra kunder väl i den rådande situationen och ägnar särskild uppmärksamhet åt vår egen verksamhet för att bromsa virusets spridning.

Case

Fortums huvudkontor

Fortums huvudkontor

Huvudkontoret i Finland Utsidan av huset är endast av glas och stål. Sidan av huset som riktar sig mot Västerleden har nyrenoverats för Fortum (år 2018). Huset är Nokias tidigare huvudkontor. Atmosfären elektrifieras och mitt synsinne skärps då jag stiger in från den ljusa lobbyn till det mörka ovala utrymmet. Det splitternya rummet med bågiga väggar kallas för Showroom. ”I det här rummet skildrar vi företagets berättelse. Med videor och nya tekniska verktyg introducerar vi o...
Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Man måste bevara wow-effekten för att hållas à jour. Därmed var det naturligt att fortsätta med förnyelsen av mötes- och evenemangsutrymmen med hjälp av AV-lösningar, efter att förnyelsen av hotellrummen och lobbyn blivit klara i Åbos Radisson Blu Marina Palace. ”Radisson Blu som varumärkeslöfte innebär premiumstandard och kvalitet. Vi ville att våra val av det audiovisuella skulle stöda detta löfte”, berättar hotellchefen Sanna-Liisa Byskata. Designbyrån dSign Vertti Kiv...
Ukonniemi skidstadion

Ukonniemi skidstadion

När Imatra stad beslutade att bobollplanen skulle flyttas från stadens centrum, önskade sig alla sportintresserade Ukonniemi rekreationsområde som ny plats för planen. En ishall och en fotbollshall för vinterträning låg redan ett par kilometer utanför centrum. Man ville att den nya idrottsplatsen också skulle kunna användas på vintern, så på samma plats planerades skidåknings- och skidskyttestadion. Imatras YH- Rakennuttaja Oy påbörjade schaktnings- och byggarbetet i början av...