Vi söker kontinuerligt efter talangfulla medarbetare i både Sverige och Finland. 

Om du är intresserad av oss – skicka oss post till  rekry@audico.fi.

***

Vi söker nu en engagerad AV Engineer / Service, Installation and Commissioning engineer (för AV-system) till Audico Systems AB i Bromma!

Audico Group är en ledande leverantör av audiovisuella lösningar och tjänster och en representant för högkvalitativa audiovisuella produkter som stöder företag och myndigheter. Audicos projekt omfattar konferensrum, kontrollrumslösningar, utställningslokaler, utställnings-och evenemangsområden, hotell, köpcentra, utbildningsanläggningar, kyrkor, idrottsanläggningar och arenor. Audico har även levererat AV, ljusstyrning och röst evakueringssystem till över 40 kryssningsfartyg. Med högkvalitativ design och personlig service vill Audico överträffa sina kunders förväntningar. Audicos mål är att alltid hitta den bästa lösningen för kundernas önskemål och behov och vara en långsiktig, pålitlig partner genom planeringsprocessen för att stödja och ge underhåll. Lång erfarenhet, ett solitt ägande, stark kompetens och kontinuerlig investering inom produkt-och serviceutvecklingen är nyckeln till vår framgång. Koncernens omsättning är ca 20 miljoner euro och antalet anställda har ökat till över 60 personer. Vårt huvudkontor ligger i Esbo, Finland, med kontor i Åbo, Tammerfors och i Bromma.

Audico Systems erbjuder

Vill du vara med på Audico Systems spännande tillväxtresa? Här erbjuds du en intressant och utmanande tjänst i ett stabilt företag med kraftig tillväxt, korta beslutsvägar och en positiv företagskultur.
Du får jobba med utmanande, intressanta projekt där du får möjlighet att bidra till den fortsatta utvecklingen.

Om tjänsten

Som AV Engineer / Service, Installation and Commissioning Engineer får du en spännande och varierad roll där du ansvarar för driftsättning och konfigurering av AV-system och är delaktig i installation, service och underhåll, samt kundservice och teknisk support, både ute hos kund och remote.
Tjänsten innebär placering inom företagets leveransavdelning som i dagsläget består av fem personer. Placeringsort är företagets kontor i Bromma men arbetet kan komma att innefatta resor till bolagets kunder, främst i Sverige men också utomlands.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från den audiovisuella marknaden med god förståelse för AV-produkter, audiosystem och digital AV-teknologi. Du har ett intresse av ny teknik inom AV-system och det är en fördel om du har kunskap inom ICT-system.
Du har lätt för att skapa förtroende hos dina kunder, du är en duktig projektledare och driver leveransprojekt med stort engagemang. Du är energisk och kommunikativ med goda kunskaper i både engelska och svenska. Körkort är en förutsättning.

Kontakt

Audico Systems AB:s verkställande direktör Daniel Borg svarar på alla frågor gällande rekryteringen. Daniel nås på telefon 08 522 057 14 och per epost daniel.borg@audico.se.
Ansökningstiden löper ut den 28.2.2019. Positionen fylls så fort vi hittar en lämplig kandidat.

 

***