Innovationskraften och nyfikenheten kring hur nya teknologier och lösningar skapar nya möjligheter till förbättring och anpassning av våra kunders verksamheter är starka drivkrafter för oss. Med vår förmåga att skapa specialanpassade system strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

Under våren växte Audico Systems mångdubbelt genom förvärvet av Bright Installation AB. Förutom kraftigt utökade personella resurser innebär också förvärvet att Audico Systems har positionerat sig som en heltäckande AV-integratör i Sverige. Den nya organisationen innehåller dedikerade resurser för systemförsäljning, design, programmering, projektledning, installation, dokumentation, elektronikservice samt en branschledande serviceorganisation som även inkluderar modern fjärrövervakning och 24/7 support. Våra nya fantastiska medarbetare adderar mångårig kunskap och erfarenhet från större entreprenader där avancerade system för ljud, ljus och avancerad mekanik varit viktiga delar av totalleveransen.

Vår nya organisation har funnit ett nytt hem i nya ändamålsenliga lokaler i Alvik Strand, där vi förutom produktions- och kontorsytor har fantastiska möjligheter att visa våra kunder den senaste tekniken. Våra mötes- och utbildningsrum innehåller teknik från världens ledande tillverkare och är en viktig resurs för att våra kunder skall ha möjlighet att bekanta sig med och utvärdera nya spännande lösningar.

På grund av den rådande Coronapandemin har våra planer för kundevent och utbildningar förskjutits en aning och vi väntar alla otåligt på att låta er kunder uppleva det fantastiska vi har skapat i full skala.

Hur än världen må se ut efter pandemin så vet vi att AV-tekniska lösningar kommer att vara viktiga på vägen framåt. Vår nya position, breddade kompetens och tillförda resurser borgar för att vi är en helhetspartner nu och i framtiden.

 

- Daniel Borg