Igen i år, den 4 september, samlade Audico Live, Audicos egna inspirerande expo- och seminariedag, audiovisuella proffs och AV nyfikna under samma tak. Årets evenemang hölls för första gången i vårt nya huvudkontor i Olarsbäcken i Esbo. 30 intressanta föreläsningar hördres och upplevdes, workshops och montrar lockade intresserade på plats. Våra fantastiska huvudmän kom från när och fjärran för att delta och möta vår kunder. Dagen avslutades med Egotrippis privata spelning i tältet som rests på gården för dagen, samt lanseringen av Audico ölen, Clear Sound IPA och  Brilliant Light, som specialtillverkats för kvällen,

Audico Live är framför allt en mötesplats. Syftet med Audico Live, som återkoimmer med två års mellanrum, är att inspirera och ge nya idéer och insikter till alla som arbetar inom AV-branschen. Vi vill ge något för alla, vare sig det gäller teknik för festivaler eller AV-lösningar för konferensrum. Med en one stop-taktik vill vi erbjuda en mängd intressanta talare, produkter och idéer på en dag.

Audico Live-programmet är utformat i stigr där alla kan välja en intressant riktning för dagen med föreläsningar om ljus, ljud eller diverse AV lösningar. Föreläsningarna var populära och i vissa fall fanns det bara ståplatser kvar i våra utbildingsutrymmen och showrooms. Så anmäl dig i tid när vi ses igen!

Vi ses igen 2020!