Välkommen till Audicos nya webtjänst!

Vi gjorde en undersökning och frågade våra kunder vilken typ av service de behöver och önskar av oss: vad saknas och hur vi kan förbättra våra befintliga tjänster. De viktigaste önskningarna gällde utvecklingen av web sidorna och framförandet av vårt produktsortiment. Vi svarar nu på denna önskan.

Välkommen till Audicos nya webtjänst, vilken är mycket mer än bara en ny webbplats. Den nya sidorna har allt du kan förvänta dig: kontaktinformation, aktuella nyheter, referensberättelser och en våra tjänster och produkter presenterade. Förutom den  traditionella webbsidan finns även en nätbutik på finska. Nätbutiken samlar produkter från flera huvudmän och de flesta av produkterna kan beställas direkt. I nätbutiken hittar du all nödvändig produktinformation. Dessutom har butiken en outlet där du kan fynda bra produkter till ett förmånligt pris.

Nätbutiken är tillgänglig för våra företagskunder. Om du är intresserad av att köpa produkter via nätbutiken, vänligen kontakta oss på e-postadressen nedan och vi kommer att skapa ditt ID. Kortbetalningsalternativet öppnas 2019.

Vår webtjänst är för dig och dina behov. Oavsett om du är en elentreprenör eller ljudplanerare hittar du de produkter du behöver.

Ta kontakt, om du tycker att något saknas på sidorna!

Du kan nå oss på shop@audico.fi