Referenser

Finrail

Finrail

Finrail Oy svarar för trafikledningen på järnvägarna och för att tågtrafiken går smidigt. Trafiken leds med moderna anordningar från ledningscentraler runtom i Finland.

Wasa Teater

Wasa Teater

Det nyrenoverade, 100-åriga Wasa Teater (Vasa, Finland) har som den första i Norden skaffat L-Acoustics L-ISA-system, som representerar de senaste trenderna inom ljudåtergivning. Audico svarade för den totala reformen av Wasa Teaters ljud- och ljusteknik.

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Det är aldrig fel att ha lite magiskt stoft då man kämpar mot den gråa vardagen. I Radisson Blu Marina Palace i Åbo (Finland) samt i hotellets kongresscenter Submarina har detta tagits i beaktande som en övergripande del av varumärket.

KappAhl

KappAhl

Att använda sig av digitala lösningar i butikerna är en del av KappAhls nya och fräscha butikskoncept. Audico har stött KappAhl vid planeringen av den audiovisuella utformningen och levererat system till trettio butiker i Sverige.

Advokatbyrå White & Case

Advokatbyrå White & Case

När ett internationellt företag väljer att flytta och förnya allt, inklusive alla audiovisuella system, är det nödvändigt att ta i beaktande gemensamma globala riktlinjer, men också lokala behov och särdrag. Audico agerade som partner för AV systemen när White & Case planerade, renoverade och tog i bruk sina nya lokaler.

Neste Sköldvik

Neste Sköldvik

I Nestes raffinaderi i Sköldvik i Borgå, hanteras farliga ämnen. Säkerhetsbestämmelserna är noggranna, men trots detta kan gasläckor och eldsvådor uppstå. Moderna larmsystem når tusentals anställda i varje del av det 13 kvadratkilometer stora området.

Advokatbyrå Borenius

Advokatbyrå Borenius

När Borenius, en av Finlands ledande advokatbyråer, började leta efter nya lokaler i Helsingfors stadskärna i och med att företaget växte, var sökkriterierna stränga. Man behövde utrymme för ett par hundra personer och största delen av dessa skulle helst ha eget rum. Utöver integritet, behövdes många olika utrymmen för olika förhandlingar, skiljedomstol, seminarier och utbildningar. Inramningen skulle också motsvara företagets värderingar med fokus på internationalitet, hållbarhet och återhållsam elegans.

Outotec Showroom

Outotec Showroom

Outotec, med verksamhet i alla världsdelar utvecklar gruvteknologiska lösningar bland annat för tillvaratagande av naturresurser, metallproduktion och förädling av mineraler. Audico levererade alla AV-lösningar i det nya kontorets andra byggnadsskede, inklusive en fantastisk utställningslokal.

Finlands Riksdag

Finlands Riksdag

Riksdagshuset glimmar och glänser efter sin helrenovering. Även ny teknik gömmer sig i de färdigrenoverade salarna.

Ukonniemi skidstadion

Ukonniemi skidstadion

Imatra stad har låtit bygga en splitterny skid- och bobollstadion på grusåsen i Ukonniemi. Nu är det enkelt att följa idrottsevenemang på det stora området eftersom ljudet når långt och bilderna kan ses från en klar skärm.